O haberlere yasal süreç başlatıldı

Hitit Üniversitesi bazı basın yayın organlarında 'diploma sahteciliği' şeklinde çıkan haberlerde üniversiteye ait görsellerin paylaşılması üzerine yasal süreç başlatıldığını duyurdu.

05 Eylül 2024 Perşembe 15:40
O haberlere yasal süreç başlatıldı

Hitit Üniversitesi bazı basın yayın organlarında 'diploma sahteciliği' şeklinde çıkan haberlerde üniversitenin görsellerinin kullanıldığını belirterek, bu görselleri kullananlar hakkında yasal süreç başlattıklarını duyurdu.

Yapılan açıklamada, söz konusu haberlerde Hitit Üniversitesi tarafından verilen diplomaların görsel olarak kullanıldığı hatırlatılarak, "Son günlerde bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan 'diploma sahteciliği' konusu ile ilgili olarak kamuoyunu doğru bilgilendirme için aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Medyada yer alan 'diploma sahteciliği' haberlerinde üniversitemiz tarafından verilen diplomaların görsel olarak kullanıldığı görülmüştür. Üniversitemizin itibarını zedeleyecek şekilde üniversitemize ait bilgi ve görselleri kullananlar hakkında gerekli yasal süreçler işletilecektir." ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 05.09.2024 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 19 2024-09-06 15:56:08

Sahte diplomaya gerek yok Suriye Irak Afrika’ya gidip göçmen olarak giriş yapın sınavsız üniversite kaydı ve burslar hazır