Karaman, mezuniyet töreninde

Hemşehrimiz Prof. Dr. Hayrettin Karaman, NUN Okullarının 4. Mezuniyet Töreni'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte katıldı.

29 Haziran 2024 Cumartesi 23:05
Karaman, mezuniyet töreninde

NUN Okullarının 4. Mezuniyet Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, hemşehrimiz Prof. Dr. Hayrettin Karaman ve Sadık Albayrak’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Aralarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu Ahmet Akif'in de bulunduğu öğrencilerin mezuniyet coşkusunda duygulu anlar yaşandı. Programda Erdoğan torununa diplomasını verdi.

Kurucusunun Berat Albayrak ve Yönetim Kurulu Başkanı'nın Esra Albayrak olduğu NUN Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulan NUN Okulları, kuruluşundan bu yana yurt içi ve yurt dışında birçok prestijli üniversiteden kabul alan mezunları arasına bu yıl 69 öğrencisini daha uğurladı.

Kaynak: a haber

Son Güncelleme: 30.06.2024 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nun 2024-07-01 00:49:02

Evet nun okulları, okul damadın olunca mezuniye torenine gitmeme olmaz. ALLAH aşkina bu nedir ya.

Avatar
Huloog 2024-06-30 17:03:23

Kaynak a haber. Olayi anladiniz. Dagilabiliriz ????????

Avatar
TÜRKOĞLU 2024-07-01 08:50:38

bugün el üstünde garibanların anasını ağlattınız ama size secde edenleri el üstünde tutun istediğiniz zaman size her türlü fetvayı verir.