Çorum’da LGS’de 3 il birincisi

Çorum’da Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) Pınar Koleji, Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu ile Osmancık Meliha Rıfat Göbel Ortaokulu il birinciliğini paylaştı.

28 Haziran 2024 Cuma 19:14
Çorum’da LGS’de 3 il birincisi

Çorum’da Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) Pınar Koleji, Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu ve Osmancık Meliha Rıfat Göbel Ortaokulu Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) Çorum birincisi çıkardı.

Özel Pınar’dan yapılan açıklamada; bu yıl 2 Haziran'da yapılan liselere geçiş sınavının sonuçlarının bugün açıklandığı, veli ve öğrencilerin heyecanla beklediği sonuçların Çorum’a da yansıdığı hatırlatılarak, şu bilgilere yer verildi: “Türkiye'de derece yapan ve Çorum birinciliği paylaşan iki öğrencimiz var. Öğrencilerimizden birisi Özel Pınar Koleji Ortaokulu öğrencisi, diğeri Sadık Ahmet Ortaokulu öğrencisi. Öğrencilerimizin ikisi de tek bir yanlış yaparak birinciliği paylaşıyorlar. Her iki öğrencinin de Fen Bilimlerinde birer yanlışı olduğu ve 494,81 puanla il birinciliğini paylaştıkları görüldü.
Başarılarından dolayı öncelikle öğrencilerimizi ve ailelerini, desteklerini esirgemeyen öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.”

OSMANCIK İL BİRİNCİSİ ÇIKARDI

Öte yandan Osmancık Meliha Rıfat Göbel Ortaokulu öğrencisi Elif Ebrar Karatepe, 90 sorudan 89’unu doğru cevaplayarak Çorum il birincisi oldu.

Son Güncelleme: 01.07.2024 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2024-06-28 19:24:24

Şu Lgs sınavı kadar gereksiz ve son derece yanlış, körpe dimağları mahveden başka bir sınav yoktur herhalde. Hele hele Lgs'yi kazanamayanların diploma notlarına göre sınavsız liselere yerleştirilmeleri de artık sözün bittiği nokta.

Avatar
Çorumlu 2024-06-29 05:38:21

Habere bakıyorum da 500 tam puan alan varmı diye aradım ancak maalesef ilçelerde varmı ondanda olabilir inşAllah çıkar tam Beşyüz puan alan
Çorum gözlemim merhaba "büyük kitapçıkları üst katları oda oda bölünmüş yada çay içme Cafe tarzına
Çevrilmiş çoğu okul öğretmeni çoğuda kendi okul öğrencileri topluluğu ne güzel ders çalıştırıyorlar.
Okullarda bu imkan hazırlanıp bu tür işletmeler rahatsız edilmemeli

Avatar
Xxx 2024-07-01 18:42:57

Keşke haberin altına İstanbul değil de corum doktor sadık Ahmet orta
okulu'nun resmi koysaydın