Ahlatcı'dan çifte tebrik

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, MEM Cemil Çağlar ve TEKNOFEST kapsamında düzenlenen yarışmada derece yapar öğrencileri tebrik etti.

26 Ağustos 2024 Pazartesi 18:24
Ahlatcı'dan çifte tebrik

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Cemil Çağlar’ı ziyaret ederek kutladı, ardından TEKNOFEST kapsamında düzenlenen yarışmada derece yapan öğrencileri tebrik etti.

Cemil Çağlar’a hayırlı olması temennisinde bulunan Ahlatcı, hükümet olarak her zaman eğitim camiasının yanında olduklarını söyledi.

'NE KADAR GURUR DUYSAK AZ'

Ahlatcı, TEKNOFEST kapsamında yarışmaya katılan ve Türkiye birincisi olan aracı inceleyerek şöyle dedi:

"Kocaeli/Gebze TÜBİTAK Kampüsü'nde TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araçlar Lise Grup Yarışlarına 'Çorum GM INDUSTRY 5.00 Takımı' adıyla katılan ve ilimizi başarıyla temsil ederek genel tasarım kategorisinde Türkiye birincisi, hız ve enerji verimliliği kategorilerinde Türkiyedördüncüsü olan Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çorum Gençlik Merkezi öğrencilerimiz ve koordinatör öğretmenlerimiz ile biraraya gelerek Çorum GM-INDUSTRY 5.00 aracımızı inceledik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hadi Yusuf 2024-08-26 19:02:49

Ahkatci sov yapacagina guzel bi okul binasi yaptirsaniza, adamlar curumus binada egitim ogretim proje yapiyor, sen foto cektiriyosun.

Avatar
Kos Sevim kos 2024-08-26 18:51:15

Haaaa, Cemil'i oraya kimin getirttigi belli oldu şimdi.

Avatar
Spor 2024-08-26 19:46:50

Tüm spor branşı ile uğraşan beden eğitimi öğretmenlerine sadece antrenman yaptırmak için yeni eğitim öğretim yılında görevlendirme yapmayı düşünüyormusunuz.

Avatar
İskilipli 2024-08-27 06:34:13

İskilip Çorum yolu kış geliyor katılmış bekleyen bölümler var. Sis artıyor ışıklandırma yok.

Her hafta kaza haberleri Çankırı yolu Aktif ve çoğalarak tercihi bu yola yapıyor lütfen dublemi 2 +1 mi çözelim bu yolu zeçim bitti demeden 3 yıl kaldı

Avatar
Batandaş 2024-08-27 07:31:55

Hastane nerde, sular bulanık akıyor, sizde şov peşindesiniz

Avatar
iskilipden 2024-08-27 08:39:13

İskilipde Pazar günü 8 kişinin yaralandığı kazanın olduğu rampa ve sanayi iarası lütfen yapılsın artık asfalt çatlakamaları var aşağısı şarampol, lütfen yapılmalı burası birde fabrika önü kazılmış vaziyette toprak çukuru dolduruyor yakında araçlar bu kazılmış çukura dolmaya başlar uyarıyorum haber yapalım lütfen

Avatar
Tipi kes 2024-08-27 10:03:01

Su Cemil Caglar'in milli egitimin basinda ne idi var arkadas, saka gibi resmen. Yazik ya, boyle tipler napacakmista egitim ogretim icin.

Avatar
Oy yok 2024-08-27 16:15:59

AKP klasiği godaman lar birbirini ağırlar. Birbirlerini makam sahibi eder kollarlar. Ama Allahin yarattığı her canlının vedabi boynunuzda. AKP ye Zerre hakkım geçtiyse ahirette zehir zıkkım olsun inşAllah. Dünyada işiniz iş. Ahirette yüzünüz gülmesin