Artık istediği yere gidecek

HİTÜ Mekatronik Mühendisliği Fakültesi’nin modifikasyonunu gerçekleştirdiği engelli aracı sahibine teslim edildi.

26 Nisan 2019 Cuma 19:55
Artık istediği yere gidecek

Çorum Belediyesi’nin talebi üzerine Hitit Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Fakültesi’nin modifikasyonunu gerçekleştirdiği engelli aracı sahibine teslim edildi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, fakülte yönetici ve öğretim üyeleri ile Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın hazır bulunduğu programda, Bekir Madan’ın mutluluğu katılımcıları da sevindirdi.

Başkan Aşgın, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, şöyle dedi; “Şair, tiyatro yazarı Bekir Madan kardeşimize Hitit Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Fakültesiyle ortak yürüttüğümüz proje kapsamında modifikasyonu tamamlanan engelli aracının teslim ettik. Bekir kardeşimiz istediği yere gidebilecek. Bu mutluluk her şeye değer. Üniversitemiz Şehrimiz için güzel çalışmalar yapıyor. Bu proje engelli kardeşlerimize umut olacak. Engelsiz şehir için çalışmalarımız devam edecek. Emeği geçen akademisyenlere, çalışmaya katılan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.”

Son Güncelleme: 26.04.2019 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 2019-04-29 08:17:13

Hayırlı olsun Bekirim güle güle kullan, bir de üzüntülü haberim var sana beşiktaş şampiyon olamayacak