AB COST programına bir üye daha

Hitit Üniversitesi Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi öğretim elemanı Öğretim Görevlisi Dr. Büşra Moran Bozer, AB COST programında çalışma grubu üyesi olarak görev aldı.

22 Temmuz 2024 Pazartesi 14:09
AB COST programına bir üye daha

Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi öğretim elemanı Öğretim Görevlisi Dr. Büşra Moran Bozer, Avrupa Birliği COST (European Cooperation in Science and Technology) programı kapsamındaki 'CA22103:A Comprehensıve Network Agaınst Braın Cancer' aksiyonunda çalışma grubu üyesi olarak görev aldı.

Hitit Proje Koordinasyon ve Yönlendirme Ofisi'nden yapılan duyuruda, "Üniversitemiz  Öğretim Görevlisi Dr. Büşra Moran Bozer, COST programı kapsamında çalışma grubu üyesi olarak görev almaya başlamıştır. Akademisyenimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz." denildi.

Son Güncelleme: 22.07.2024 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Helal 2024-07-22 17:20:17

Yorumumu dikkate alıp adam gibi bir fotoğraf eklediğin için teşekkürler demirerrr