habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yeni Müftü göreve başladı

YAŞAM

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Malatya’dan Çorum’a İl Müftüsü olarak atanan Şahin Yıldırım yeni görevine başladı.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Malatya’dan Çorum’a İl Müftüsü olarak atanan Şahin Yıldırım yeni görevine başladı.

Çorum İl Müftü Vekili Adem Aygül ve personel tarafından karşılanan Müftü Şahin Yıldırım, personelin hayırlı olsun tebriklerini kabul etti.
Daha sonra Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezinde din görevlileriyle bir araya gelen MüftüYıldırım için cübbe ve sarık giyme merasimi düzenlendi.

Merasime Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Tokat İl Müftüsü Esat Yapıcı, DİB Başkanlık Müftüsü Ümit Çimen, Müftü Şahin Yıldırım, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, Malatya İl Müftülüğü din görevlileri ve Çorum İl Müftülüğü din görevlileri katıldı.

Yorumlar (6)

Gözlemci 4 Ay Önce

Din adamlarımıza bu kadar şatafat yakışmıyor. Ne olmuş; Bir müftümüz bir ilden bir ile naklonmuş. Olağan bir durum. Üstelik birçevre illerin müftüleri de ziyaretine gelmiş. Ne kadar israf...

Saim 4 Ay Önce

Valiye karşılama merasimi düzenlenir de Müftüye düzenlenmez mi?. Personel az olmuş, ildeki tüm imam ve müezzinler de sıraya girse imiş daha şaşalı bir tören olurmuş, hem de tevazu nasıl olur, gösterilmiş olurdu.

HASTANE 4 Ay Önce

İNŞALLAH HASTANEYE BİR MÜEEZZİN ATAMASI YAPARLARDA, HER BRANŞTAN AKADEMİSYENİN, 3500 CİVARI PERSONELİN, 800 HASTANIN, 5000 AYAKTAN HASTANEYE GELENİN OLDUĞU, AÇIKÇASI ORTALAMA BİR İLÇE NÜFUSUNA SAHİP BİR HASTANENİN MESCİDİNİ KURUM MESCİDİ GİBİ GÖRMEZ VE TÜRKÜ ÇAĞIRIR GİBİ BİR MÜEZZİNLİK PROBLEMİNE SON VERİR İNŞALLAH YENİ MÜFTÜ BEY. mÜFTÜ YARDIMCILARI İLE GÖRÜŞMER SONUÇ VERMEDİ, CİDDİYE ALMADILAR, İNŞALLAH MÜFTÜ BEY ÇÖZER.................

çorumlu az da olsa sorumlu 4 Ay Önce

Bando ve mehter takımı eksik.

HOCA 4 Ay Önce

ezan okuyan müezzin ezüenla diye okur müftüye duyurulur.

Çorumlu 4 Ay Önce

Bu görüntüler hiç yakışık almamış. Bence bu müftü beyin derhal yeri yeniden değiştirilmeli.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.