habercim19.com özgür haber özgür yorum

Üçüzler'e ziyaret

YAŞAM

Kızılay Çorum Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Paşaoğlu ve gönüllü bayanlar, Çorum’un Sungurlu ilçesinde Üçüzleri ziyaret etti. 

Kızılay Çorum Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Paşaoğlu ve Kızılay Gönüllüsü bayanlar, Çorum’un Sungurlu ilçesinde Üçüzleri ziyaret etti.

Sungurlu Kızılay Şube Başkanı Kerim Mandıralıoğlu ve Sungurlu Kızılay Kadın Komisyonu gönüllüsü bayanların da yer aldığı ziyarette, Üçüzler'in durumları ile ilgili aileden bilgi alan Fatma Paşaoğlu, geçtiğimiz hafta rahatsızlıkları nedeniyle Çorum'da tedavi gören kardeşleri sağlığına kavuşmuş olarak bulmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Üçüzlere özel hediyelerle ziyaret gerçekleştiren Paşaoğlu, üçüzlerin sürekli takip gerektiren ve destek olunmasını elzem kılan bir durum içerisinde olduklarına dikkat çekti, Kızılay olarak ellerinden gelen desteği vermeye gayret edeceklerinin altını çizen Fatma Paşaoğlu, hayırseverlere de çağrıda bulunarak, üçüzlerin mama ve bez ihtiyaçları konusunda ailenin desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kaynak: Çorum Haberleri

Yorumlar (2)

Murat 9 Ay Önce

Suriyelilere bakana kadar bu Türk evlatlarına bakın

Gariban vatandaş 9 Ay Önce

MaşAllah ne tatlılar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.