habercim19.com özgür haber özgür yorum

Taksimetreyi bu kez mutluluğa açtı

YAŞAM

Çorum’da taksi şoförü Yiğit Can Özdemir, taksiyi gelin arabası yaptı, aracın camına 'taksimetreyi bu kez mutluluğa açtım' diye yazdı.

Çorum’da taksi şoförü Yiğit Can Özdemir (24), kullandığı taksiyi düğününde gelin arabası yaptı. Taksinin arka camına yazdığı, "Bu sefer taksimetreyi mutluluğa açtım, sonsuzluğa gidiyorum" yazısı dikkat çekti. Özdemir'i mesai arkadaşları yalnız bırakmayarak taksilerden oluşan bir konvoy yaptı.

Çorum'da bir taksi durağına bağlı olarak taksicilik yapan Yiğit Can Özdemir, öğretmen adayı Buket Başoğlu (24) ile hayatını birleştirdi. Özdemir, kullandığı taksiyi gelin arabası olarak süsledi. Özdemir'i mesai arkadaşları yalnız bırakmayarak taksilerden oluşan bir konvoy düzenledi. Çorum sokaklarında konvoy eşliğinde gezen taksiler vatandaşların da ilgi odağı oldu.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Damat Yiğitcan Özdemir, yaptığı açıklamada “Gelen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadılar. Bu da biz taksicilerin birlik ve beraberliğini gösteriyor' dedi. Gelin Başoğlu ise, “Çok mutluyum ve eşimi çok seviyorum. Gelen herkese teşekkür ederiz' dedi.
Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, gelin arabası olarak süslenen taksinin arka camındaki “Bu sefer taksimetreyi mutluluğa açtım, sonsuzluğa gidiyorum" yazısı dikkat çekti.

KAYNAK: YUSUF ÇINAR/ÇORUM DHA

Yorumlar (1)

Mustafacan 3 Yıl Önce

Allah mesut bahtiyar etsin inşAllah

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.