habercim19.com özgür haber özgür yorum

Rıhtım Projesi başladı

YAŞAM

Çorum’un İskilip ilçesinin yıllardır beklediği Meydan Çayı Islahı ve Rıhtım Projesi’nde çalışmalar başladı.

Çorum’un İskilip ilçesinin yıllardır beklediği ve ilçe için büyük önem taşıyan Meydan Çayı Islahı ve Rıhtım Projesi’nde çalışmalar başladı.

Yüklenici firma Vsl İnşaat Madencilik Toplu Konut A.Ş., projenin belirtilen sürede tamamlanabilmesi için ek araç ve ekipmanları sahaya getirdi.

100 milyon lira bütçeli proje Meydan Çayı ve Akçay'ın birleştiği noktadan başlayarak 5 kilometre boyunca ilerleyecek ve İskilip’i olası sel ve taşkın risklerinden koruma altına alacak. Ekipler, çalışmaları hızlandırarak projeyi zamanında tamamlamayı hedefliyor.

Yorumlar (2)

Iskilipliden 3 Gün Önce

Güzel fakat çok pahalı bir proje. 5 km.lik yola karşılıklı olmak üzere 10km. bir rıhtım yapılacak. 100 milyon, yani kilometresi 10 milyon. Hemen itiraz gelebilir; herşey çok pahalı diye...1 km.ye 10 milyona rıhtım pahalı değil mi?

İskilipli 3 Gün Önce

Helal olsun, Ne güzel İskilip yatırımlara hasretti adamlar gazakistan sevdalıları vardı, biri düğün salonu diğeri ve kardeşlerine nalbur dükkanı açma derdinde idilerdi ancak halk ne yaptı silkeleyip attı gittiler vicdanları rahatmı acaba bu hizmet vermeyen eski yönetim Makam arabasını ne yaptı angarya kimi götürüyordu kırmızı ceketli encümen niye izin verdi araç şoförü şoför yetkili birisi değil ey kırmızı ceketli encümen yedin Makam arabasını birde kiralık passat vardı kime ödendi kirası, seçimde birde konvoyda kullandılar devlet adına kiralanan arabayı kırmızı çeketli encümen açıkla

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.