habercim19.com özgür haber özgür yorum

Motosiklet sürücülerine ceza yağdı

YAŞAM

Çorum Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri trafik kurallarına uymayan 271 motosiklet sürücüsüne idari para cezası uyguladı.

Çorum Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, trafik kurallarına uymayan 271 motosiklet sürücüsüne toplam 1 milyon 52 bin 280 lira idari para cezası uygulandı.

13-15 Eylül tarihleri arasında il genelinde emniyet ve asayişi sağlamak, huzur ve sükûnu temin etmek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında belirlenen noktalarda saygısızca araç kullanarak toplumun huzur ve sükununu bozan, gürültü çıkaran ve diğer trafik kurallarını ihlal eden motosiklet sürücülerine yönelik yapılan uygulamalarda 790 motosiklet denetlenirken, bunlardan 271'ine 1 milyon 52 bin 280 lira idari para cezası uygulandı. 49 sürücüye belgesiz motor kullanmaktan, 19 sürücüye abartı ve gürültüden, 92 sürücüye kask takmamaktan ve 1 sürücüye alkollü araç kullanmaktan işlem yapılırken, 113 motosiklet ise trafikten men edildi.

Yorumlar (7)

Murat 3 Gün Önce

Suriyelilerin motorsikletlerine de dokunulabiliyor mu acaba

Vatandaş 3 Gün Önce

Devamını bekleriz. Çok fazla gürültü yapıyorlar.

Çorumlu 3 Gün Önce

Çevre yolunda arka teker üstünde sürat yapanlar var

Kimse Kim 2 Gün Önce

Kurallara uy, ekipmanlarını tak ceza yeme,haa bunlar eksik ve kurallara uymazsanda ceza yiyince bebek gibi ağlama,hüloğğggg

Vatandaş 2 Gün Önce

Öncelikle yaya yoluna çıkan kuryelerden baslasinlar

çorumlu 2 Gün Önce

hız kesmeden devam lütfen bıktık bunların gürültülerinden

Istanbul 2 Gün Önce

Bunların hepsi doğru değil motorcuların içinde iyyleride var trafikdeyken arabalara saygi gösterenlerde çok var araba kullananlarında trafik kaydasını bozanlarda var arkadaşlar motosikletcilerde kötü değil araba kullananlarda. Bazen acele ederek trafik kaydasını bozyoruz sakin olalım insanlığımızı elden vermiyelim bir birimize saygılı olalım lütfen sonuçta hepimiz iyy biriyiz anneyiz babayiz kardeşiz destek olalım bir- birimize lütfen motosikletçilere kötü demeyin iyyleride var????

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.