habercim19.com özgür haber özgür yorum

Meteoroloji yeni raporu yayımladı

YAŞAM

Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı.

Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre, hava sıcaklılarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yapılan açıklamada, "Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor." ifadelerine yer verildi. Öte yandan sağanak yağış yurt genelinde etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz (Rize ve Artvin'in kıyıları dışında), Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Van ve Adıyaman çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin (Rize ve Artvin'in kıyıları dışında) yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.