habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kurtuluş Savaşı hatırası, o tayyare bakımda

YAŞAM

Çorum'un İskilip ilçesinde Kurtuluş Savaşı’nda İskilip ve köylüleri tarafından alınarak Türk Hava Kurumu’na bağışlanan tayyare bakıma alındı.

Çorum'un İskilip ilçesinde Kurtuluş Savaşı’nda İskilip ve köylüleri tarafından alınarak Türk Hava Kurumu’na bağışlanan ve 20 yıl önce İskilip’e getirilen temsili tayyarenin bakım ve onarımı yapıldı.

İskilipliler'in ülkesine ve milletine bağlılığının sembollerinden biri olan ‘İskilip ve Köylüleri Tayyaresi’ bakım ve onarımın ardından eski yerine montajlanacak.

İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci´nin talimatıyla belediye tamirhanesinde bakım ve onarımı yapılan İskilip Tayyaresi kısa bir süre eski yerinde olacak.

Yorumlar (2)

İskilipli 4 Ay Önce

İskilip bayrama hazırlanıyor İnşAllah güzel olur ilçemizde yatırım fabrika heleki iş adamlarından bu yönde girişim olur inşAllah.

Tosyalı 4 Ay Önce

Uçağı üstüne yemin ederim BU UÇAK İSKİLİP TOSYA ARASI sefer yapar yazalım da yol sözü verenler unutulmasın. Bolu toplantıları, seçim çalışmaları hep vaad vardı ya seçime 4 yıldan az kaldı Halk unutmaz İskilip Çorum arası niçin ırmak bölgesinde durdu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.