habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hürriyet Çorum'u böyle gördü

YAŞAM

Sokak hayvanlarının uyutulmasıyla gündeme gelen “hayvan hakları yasa teklifi” tartışılırken, Çorum Belediyesi'nin çözümlere Hürriyet'e haber oldu.

Sokak hayvanlarının uyutulmasıyla gündeme gelen “hayvan hakları yasa teklifi” tartışılırken, Çorum Belediyesi'nin çözüm için Çorum’da önemli bir adım attığı belirtildi.

Hürriyet Gazetesi, kentte belediyenin, valilikle birlikte Çorum Sahipsiz Sokak Hayvanları Birliği kurduğunu hatırlatarak, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın, “Doğal yaşam alanları oluşturuyoruz. Beslenme yerleri, köpek kulübeleri, veteriner noktaları yapılıyor. Hızla kısırlaştırdığımız sokak canlarını sokağa bırakmayacağız”şeklindeki sözlerini sayfasına taşıdı.

Hürriyet'in haberinde, Çorum Belediyesi'nin 6 ayda hızlı ksıırlaştırma, doğal yaşam alanları, Hayvan Hastanesi, Hulk Mama ve hayvanseverlerin de dahil edildiği çalışmaları sütunlarına aktardı.

Haberin tamamını bu linkte:https://www.hurriyet.com.tr/gundem/corum-boyle-yasatiyor-42467271

Yorumlar (15)

Sorumlu 4 Ay Önce

Haberin basindaki resim bana itici geldi. Sokak hayvanı deyince akla gelen kedi değil, kast edilen başıboş köpeklerdir... Çorum belediyesi şunu yapmış bunu yapmış denilerek tartışılan bir konunun göbeğine Çorum belediyesi oturtulmaya çalışılıyor. Belediyenin de yaptığı fazlada bir şey yok.Corumun her tarafında,saat kulesi dahil,Hamit cami önü dahil her tarafta başıboş köpekler dolaşmakta , cirit atmaktadirlar...

YALAN 4 Ay Önce

Ya bırakın bu yalan dolan işleri. Sokağımda 50 tane köpek dolanıyor. Defalarca kez şikayet ettim. Bir kaç tanesini alıp işlem yapıp, geri sokağa bırakıyorlar.

Saim 4 Ay Önce

Başkan biliyoruz şovu çok seviyorsun da bizim sokakta kafile halinde dolaşan köpekleri ne yapacaksınız onu söyle, bir masumun parçalanmasından sonra mı harekete geçeceksiniz, bunu mu bekliyorsunuz.

Çorumlu 4 Ay Önce

Sokak hayvanları için çabalıyor belediye, Kesim ve et işleme tesisi var birde büyükbaş hayvan ile küçükbaş hayvan ve kanatlı hayvan üretim çiftlikleri olsa da düşünelim

TOKİ 4 Ay Önce

TOKİ ye gel gör sürüleri sallamış yine

İsmail 4 Ay Önce

Hadi hallettin diyelim 4 ayaklı olanları 2 ayaklı olanlari ne yapacaksınız yan baktın der bosandin der çeker silahı vurur savcılıktan yada kravat takip iyi halden bırakırlar hangisi daha tehlikeli 4 ayaklı olanlar mı iki ayaklı olanlarmi

ALİ 4 Ay Önce

Ak parti ile aşgın ın dedikleri( veya algı oluşturma haberleri ) Çelişiyor. aşgın haber olmak için çabalıyor. tabi ki iş yine sıfır.

YORUMSUZ 4 Ay Önce

Garantievler,Buhara 5.cadde civarında geçen Cuma sabahı 7-8 köpek sürü halinde dolaşıyordu.Okul çocukları tedigin.Önce iş sonra reklam yapalım lütfen..

Palindrom 4 Ay Önce

Sokak hayvanlarına iyi bakmalıyız. Onları beslemek için sokak hayvanlarını kullanabiliriz.

Cemal Ekinci 4 Ay Önce

Sokak hayvanları birliği bütün Türkiye'ye örnek olacak. Vali beyi ve Belediye Başkanını kutlarım.

Binevler 4 Ay Önce

Üçtutlar mahallesi Binevler de başıboş bir sürü köprk var çok şükür barınak arabasını hiç toplarken görmedik

Muhammed 4 Ay Önce

Rabbim bazılarınıda gönderir ki sabırla imtihan olsunlar diye lakin bazılarını da ıslah eyle ya rab inşAllah

İsmail 4 Ay Önce

Gerçekten yalan Bi sokakta 50 kopek gözlerini Bi kontrol ettir sağlamsa saymayı ogren

Seçmeyen 4 Ay Önce

Ne kadar değişik bir durum

Turhan Turan 1 Ay Önce

Batı Avrupa'da, Amerika'da, Avusturalya'da sahipsiz köpek tarafından herhangi bir insan ısırılarak yaralandığı taktirde, o şehrin belediyesine açacağı dava ile milyon dolarlar kazanır... Ama ne yazık ki, ülkemizde sahipsiz sokak köpekleri tarafından ısırılan çoluk-çocuk, genç-yaşlı insanlarımız ısırıldığı ile kalıyor, bu yüzden ölenler de öldüğüyle kalıyor!! Hak-hukuk YOK!! BU İNSANLIK MIDIR EY TÜRK MİLLETİ, ŞİMDİ BEN SİZE SORUYORUM???

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.