habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hamit Hoca'nın sağlığında son durum

YAŞAM

Trafik kazasında yaralanan Çorum Çağrı Eğitim Vakfı Başkanı Hamit Gökgöz'ün Ankara'da gerçekleştirilen ameliyatının başarılı geçtiği öğrenildi.

Çorum'da trafik kazası geçirdikten sonra Ankara'ya sevk edilen Çorum Çağrı Eğitim Vakfı Başkanı Hamit Gökgöz'ün ameliyatının başarılı geçtiği öğrenildi.

Çevre Yolu üniversite kampüsü civarında motosikletiyle tek taraflı kaza yapan Hamit Gökgöz, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından ameliyat edilmek üzere Ankara’ya sevk edildi.

Bilinci yerinde Ankara’ya sevk edilerek İbni Sina Hastanesi'nde omurilik ameliyatı yapılan Hamit Gökgöz’ün operasyonunun başarılı geçtiği, yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar (3)

Merakiı 3 Ay Önce

Sosyal medyada Hamit hocanın bu resmi var. Bütün yakın arkadaşları aynı resimle geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorlar. Bu kadar zamandır vakıf işlerinde bütün enerjisiyle çalışan bir insanın başka bir resmi olmaz mı? Demektir ki hocamız reklama oynamamış. İşine bakmış, görevini yapmış. Rabbim acil şifalar versin inşAllah.

çorumlu 3 Ay Önce

Herkes inanmaz. İnananlar hep azınlıktadır. Onlarda ya hasta olur, ya da Hamit hoca gibi dervişane münzevi bir hayat yaşar. Allah şifa versin.

Ali 3 Ay Önce

Dualarımız yiğit adamla. Rabbim acil şifalar versin.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.