habercim19.com özgür haber özgür yorum

Güney Kore'de bir imza daha!

YAŞAM

Güney Kore’ye giden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile Gimhae Belediye Başkanı Hong Tae-Yonga arasında “Kardeşlik ve İşbirliğini Geliştirme Anlaşması” imzalandı.

'Hitit Sergisi'nin açılışı için Güney Kore’ye giden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile Gimhae Belediye Başkanı Hong Tae-Yonga arasında “Kardeşlik ve İşbirliğini Geliştirme Anlaşması” imzalandı.

Gimhae Belediye Binası’nda gerçekleştirilen törene Gimhae Belediye Başkanı Hong Tae-Yong, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediye Meclisi üyelerinin yanı sıra Gimhae Belediyesi’nden de yetkililer katıldı.


Yorumlar (2)

Çok komik 4 Saat Önce

Ya aman milletin parası çar çur etmeye bahane Arıyorsunuz. İki yıl sonra kore corum un adını bile hatırlamayacak. Kardeş şehrimize belediyeye memur diye aldığınız vasıfsız elemanlardan dönen dolaplardan da bahsedin. Mesela kadın kültürlerde onlarca akp kadın kolları memurların akşama kadar sosyal medyada zaman öldürdüğünü. Belediyenin resmi araçları özel işleri için kullandıklarını da unutmayın sakın.. bakalım hala bizimle kardeş şehir olmak isterler mi acaba

. 3 Saat Önce

Boş anlaşma imzalamayın, işin ucunda para yoksa.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.