habercim19.com özgür haber özgür yorum

Efsane doktora 100. yaş jesti

YAŞAM

Çorum'da 1949 yılında başladığı hekimlik hayatı boyunca insanların sevgi ve saygısını kazanan Dr. Rıfat Patır, 100 yaşına girdi.

Çorum'da 1949 yılında başladığı hekimlik hayatı boyunca insanların sevgi ve saygısını kazanan Dr. Rıfat Patır, 100 yaşına girdi.

Çorum Belediyesi tarafından bir asrı geride bırakan Dr. Rıfat Patır için tarihi Velipaşa Hanı'nda doğum günü pastası kesildi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Dr. Rıfat Patır'ın Çorum için büyük bir değer olduğunu belirterek, “Çorum sadece toz değil, toprak değil. Çorum aynı zamanda bir aşk ve Rıfat Patır demek. Eğer şehrimize bu değerleri, mimarisiyle, sanatıyla bakmazsak, kültürüyle, yaşanmışlıklarıyla bakmazsak yarım bakıyoruz demektir. Biz bu şehre aşkla bakıyoruz. Bir kez daha diyoruz ki Çorum demek Rıfat Patır demek” dedi.

Gösterilen ilgiye teşekkür eden Dr. Rıfat Patır ise, “Gösterilen ilgiye layık olmak için çok çalıştım. 75 yıldır bu şehir benim evim gibiydi. Her şahıs benim annem, kardeşim, ağabeyim gibiydi. Herkese teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından Dr. Rıfat Patır için hazırlanan doğum günü pastası kesildi. Başkan Aşgın ve Patıroğlu daha sonra Velipaşa Hanı içerisinde oluşturulan Dr. Rıfat Patıroğlu bölümünü gezdi

.

Yorumlar (5)

osman 2 Ay Önce

niye özel tabela yapılmadı. yine aceleye gelmiş. günübirlik iş yapan belediye böyle olur. halil ibr. bu işlerden nemalanmak istiyor ama

Demek ki 2 Ay Önce

Dagin basina cadde ismi verdiklerine gore. Demek ki yakinda Buget yolunu imara acip bina dikecekler. Asgin yine kupon arazi pesinde, hep mi Kulcu yapacak, bisey ogrenmis Halil ibo , Kulcu abisinden. Arsa satislari yakindir , izlemede kalin.

Starlink Gören Masum Köylü 2 Ay Önce

Villası orda olduğu için villasının önünden geçen yola ismini vermeleri gayet normal..

Gerçek 2 Ay Önce

Allah sağlık ve huzur versin memleketin gururu değerli büyüğümüz,doktorumuz RIFAT PATIR.

murat 1 Ay Önce

yok yok. rifat beyin evi orada.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.