habercim19.com özgür haber özgür yorum

Cübbeli Ahmet Hoca Çorum’a geldi

YAŞAM

İsmailağa Cemaati’nden ‘Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Çorum'a uğradı.

İstanbul merkezli İsmailağa Cemaati’nden ‘Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Tokat’ta katıldığı programdan sonra dönüş yolunda Çorum’a uğradı. Ünlü, Hıdırlık'ta bulunan sahabe kabirlerini ziyaret etti.

Tokat'ta düzenlediği konferans sonrası Çorum'a uğrayan Cübbeli Ahmet Hoca, sahabe-i kiramdan Suheyb-i Rumi, Ubeydullah El-Gazi ve Amr İbnü Ma'di Keribe Hazretleri’nin kabri şeriflerini ziyaret etti.

Yorumlar (13)

hayyam 11 Ay Önce

Umarım hemen gitmiştir. Ben de diyorum...

Hemen gitsin 11 Ay Önce

ne isi var Corum'da. Bunun pesinden gidenlere Allah akil fikir versin.

Çorumlu ve sorumlu 11 Ay Önce

Bu memlekette çevrendekilerden az daha akıllı isen herkesi ağzına bakıtıyorsun

Kale... 11 Ay Önce

İnsanların maddi manevi duygularını sömüren bu insanın bir hesabi vardır ki Çorum'a gelmiştir. Babasının mezarını ziyâret etmez ama yatırları ziyâret eder.

Cüneyt 11 Ay Önce

Binlerce insanın hidayetine vesile olmuş bir alim hakkında doğru konuşun haddinizi bilin

muhteşem 11 Ay Önce

maşAllah hoş gelmiş şeref vermiş Cübbeli Hocamız Allah kendisini afiyetten ayırmasın

Saf insanlar 11 Ay Önce

Binlerce insanin hidayetine eren alim dediginiz adamin ne kadar mal varligi var biliyormusun. Cubbeli'nin cemaati holding olmus , senin gibi saflarda inaniyor. Siz hala koru korune tapin, siz gibi saflar oldugu surece tarikatlar artarak devam eder. Iyi gunleeeer.

Kamil şahin 11 Ay Önce

Allah peygamber ve Alimi sevmeyen vatan hainleri bu dünyada istediğinizi yapın nasıl olsa Allah size cezanızı verecek .Allah sizi sevdiğinizden ayırmasın kayık olduğunuz yere göndersin

Okur 11 Ay Önce

Dengesizler sizemi soracaz kimin peşinden geleceğimizi bire hadsizle akılsız olan sen ve senin gibiler siz ne anlarsınız hoşaftan merkebin misali

ekrem 11 Ay Önce

Bu hocayı ilk tanıdığımda önyargılıydım. Dini kişiler mi iyi biliyor diye. Birileri bizi Avrupayı empoze etti. Bizim atalarımız şalvarlı ve cüppelilerdi. 7 Düvel Osmanlıdan korkuyordu. Şimdi Avrupalı olduk . Cavurlar ne diyecek diye ağızlarına bakıyoruz. Sağolsun hocam. Bataklıktan çıkmamda yardımcı oldu.

Emirhan 11 Ay Önce

Hoşgelmiş

Ku l e... 11 Ay Önce

Makbul bir adam olmadığı için, Çorum'a gelmesi haber değeri taşımaz. haber yapılmasına da gerek yokmuş. Aslında onun gideceği tek yer ....

MİRALAY 11 Ay Önce

Sen Babanı ziyaret etmezken o Teşrif edip gelmiş Sen Sana Bak Her ziyeret ettiğinden beklentin var sanırım

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.