habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum'da kaldırım işgaline son

YAŞAM

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgallerine son vermek amacıyla denetimlerini sıklaştırdı.

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgallerine son vermek amacıyla denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, vatandaşların kaldırımlarda rahatça yürüyebilmelerini sağlamak ve kent estetiğini korumak için kaldırım işgali yapan esnafı uyardı.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin genelinde yol ve kaldırım işgalleriyle ilgili denetimlere devam ediyor. Denetimlerde işyeri sahipleri uyarılarak kurallara uymaları istendi.

Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, denetimlerin devam edeceği ve kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uygulanacağı belirtildi. Açıklamada “Şehir genelindeki tüm esnafımıza bu konuda duyarlı olmaları çağrısında bulunuyoruz. Bu konuda esnafımızın hassasiyet göstereceklerine inanıyoruz.” denildi.

Yorumlar (19)

Hasan 4 Ay Önce

Dört senedir kaldıramadınız o kasaları şimdi mi kaldıracaksınız

ali 4 Ay Önce

güzel iş

Sorumlu 4 Ay Önce

Önceki dönem başkan seçildiği bizde söylemiş ve zabıtalar esnafa uyarı gezileri düzenlemiş bir ay sonra geldiklerinde aynı durumla karsilasilirsa ceza kesileceği söylenmişti... İnşAllah temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp yenilmez...Önce arastadan başlayın sonra yazicarsi,sigorta vb. gorevinizin gereğini yerine getirmenizi vatandaş olarak bekliyorum.

Maşallah 4 Ay Önce

Helal iyi iş yaptınız

Aslinda olan! 4 Ay Önce

Yine boş isler pesinde kosuluyor, Mavral sokak boyunca bakin bakalim durum ne? Bu zamana kadar akliniz neredeydi?

Binevler 4 Ay Önce

Binevler yolu üzerinde, tüm apartmanın hakkı olan bahçeleirne önce basit bir sundurma gibi başlanarak yapılan, amai sonra tamamen kapatılarak kocaman bir mağazaya dönüştüren yerlere ne yapılacak? Merakla bekliyorum.

murat 4 Ay Önce

1 hafta sonra aynı.

yorumcu 4 Ay Önce

nerde başkanda o yürek.

Çorumlu 4 Ay Önce

Dükkan önleri ve yolları bile iş kal etmişler

Mehmet 4 Ay Önce

Kaldırımlar yayalardan çok motorsiklet ve esnafın malzemeleriyle dolu, çay ocakları masa atıyor hiç farkındamısınız, bebek arabasıyla Anne yola inipde geçiyor,zabıtalar neden görevini yapmıyor, caddeleri zahmet olacak ama bir gezin.

Fatih 4 Ay Önce

Hep aynı terane, sonu hüsran. Kaldırımlarda yürüyemez olduk.

Meali 4 Ay Önce

Hasanpaşa eski itfaye arasında bir bakın iki kişi yayadan gecemiyor

Batuhan 4 Ay Önce

Bu ne kadar kötü bir haber sitesi ya, sadece bir tane fotoğraf mı konulur yazıya, hiç koymasaydınız, biz kafamızda çizip hayal ederdik

Ay. 4 Ay Önce

Yazının başlığı çok matrak. Bu başlık veya benzer başlıklar 150 defa atıldıysa azdır. Bu son kaç dakika sürecek acaba… hiç olmazsa bir hafta sürse de bir hafta rahat etse insanlar yürürken kaldırımlarla yol arasında zikzak yapmaktan. Güldürmeyin insanları iki gün bile sürmeyecek bir durumu neden haber yaparsınız. Yaptığınız haberi takip etmek yokmu sizin ilkelerinizde…..

murat 4 Ay Önce

Kanayan yara. Tüm apartmanlarda aynı pislik. Ve hiç ama hiç bir şey yapılmıyor. Belki yalandan bir ceza kesiliyor. Ceza 1 lira; elde edilen ekonomik menfaat 20 lira...

Mehmet Efdal 4 Ay Önce

İyi yapılan iş harcamanın takdir görür ancak,gerçekten kalıcı olmalı

ÇORUMLU 4 Ay Önce

BELEDİYE GÖREVİNİ YAPMIYOR..BİNANIN ALTLARINA ESNAFIK BİZ DİYE İLERİ ÇIKIP KİRALADIĞI 60 M2 YERİ 250 M2 ÇIKARANLAR VAR..APARTMAN ALTINA İŞGAL İLE OLMAZ BU...YASAL DEĞİL...BUHARADA KARAOĞLAN BALIKÇILIĞA BAKIN ADAM DKKAN YAPMIŞ...BAHÇELİEVLERDE CAFELERE BAKIN...ULUKAVAĞA BAKIN MAVRAL SOKAK MANAVLERE..BİRDE PİDECİLER FIRINLAR..VAR ODUNLARI BİNANIN YANINA YIĞIYORLAR O ODUNLAR Bİ TUTUŞSSA BİNANIN DIŞI KAPLAMALI ANINDA TUTUŞUR...BELEDİYE İŞİNİ GÖREVİNİ DOĞRU YAP VATANDAŞIDA BİRBİRİNE DÜŞÜRME..KANUN KURAL UYGULAYINÇ..ŞİKAYET EDİLMESİ BEKLENİYOR BÖYLE BİR ŞEY KORKAKLIKTIR..

Bunu oku BAŞKAN AŞKIN 4 Ay Önce

Binevler yolu üzerinde, tüm apartmanın hakkı olan bahçeleirne önce basit bir sundurma gibi başlanarak yapılan, amai sonra tamamen kapatılarak kocaman bir mağazaya dönüştüren yerlere ne yapılacak? Merakla bekliyorum.

Hakan 4 Ay Önce

Belediye çalışıyor

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.