habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum'da 3 firmaya fahiş fiyat tutanağı

YAŞAM

Çorum'da İl Ticaret Müdürlüğü'nce yapılan denetimlerde 3 firma hakkında fahiş fiyat tutanağı tutuldu.

Çorum'da İl Ticaret Müdürlüğü'nce yapılan denetimlerde 6 üründe fahiş fiyat uyguladığı tespit edilen 3 firma hakkında tutanak tutulduğu bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Ticaret Müdürlüğü ekiplerince Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun kapsamında 2024 yılının ilk 6 ayında 704 firmada fahiş fiyat ve fiyat etiketi denetimi yapıldığı belirtildi.

Temel gıda, temizlik, giyim ürünleri satan mağazalar ile kafe ve restoranlarda yapılan denetimlerde 6 üründe fahiş fiyat uyguladığı tespit edilen 3 firma hakkında tutanak tutulduğu aktarılan açıklamada, tutanakların Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğüne iletildiği ifade edildi.

Yorumlar (4)

Corumlu 3 Ay Önce

Hangi firmalar bilelimde gitmeyelim birde tum firmalar gunluk personel gorevlendirmis sürekli fiyat etiketi değiştiriyorlar kim takip ediyor ticaret ilmudurlugumu zabıtası hijyen ve kalite için ilsaglik tarim il müdürlüğümü birde bu tarim il müdürü eski ziraat odasi baskaniynan ne geziyor bu eski ziraat odasi baskını kim buzat neci kime hizmet ediyo devlet kurumlarını avcunun icine almis bu ne laubalilik bunlari kim denetliyor saygilar

Üç 3 Ay Önce

Böyle haber su gibi serinletti kim neyi nerde kaça kime neetti çok açıklayıcı

Mehmet 3 Ay Önce

Hangi firmalar!!!!

Corum 19 3 Ay Önce

Olay imam cemaat olayidir

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.