habercim19.com özgür haber özgür yorum

4 ayrı doğal yaşam alanı için ihale kararı

YAŞAM

Çorum’da sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik  4 ayrı doğal yaşam alanı için ihale çalışmalarının başlatılması kararlaştırıldı.

Çorum’da sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik 4 ayrı doğal yaşam alanı için ihale çalışmalarının başlatılması kararlaştırıldı.

Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği'nce Çorum’da kurulması planlanan 4 adet doğal yaşam alanı (hayvan barınağı) ile ilgili olarak teknik ekip tarafından hazırlanan tip proje ve maliyet raporu değerlendirildi ve barınak inşası ihale çalışmalarının başlatılması öngörüldü.

Toplantıya; Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikçi ile birlik üyeleri katıldı.

Yorumlar (18)

Çorumlu 2 Hafta Önce

inşAllah hayırlı olur

Mehmet 2 Hafta Önce

Tebrik ediyorum artık sagda solda çocuk parklarinda başıboş köpek görmeyiz,bu hayvanları beslemek isteyenler içinde iyi belli noktada beslerler.herkes mutlu mesut olur.

tolga 2 Hafta Önce

kısırlaştırma merkezleri bile olmayan eline geçen köpeği çorum merkeze atan bu belediyeler mi barınak kurup köpeklere bakacaklar...

Arif 2 Hafta Önce

Alın su itleri sokaklardan da nerde bakarsan bakın. Parçalanan insanları bu kadar düşünmediniz.kopek kutsal oldu biden teröre ortak oldunuz.yediginiz etler canlı degilmi. Bir oyun içind e size köpek besletiyolar. Türk milletı sana ne oldu.

Mahmut Gürsel 2 Hafta Önce

Sözde hayvanseverlerin gerçek yüzü ortaya çıktı... 28.Ağustos.2024 İstanbul’un Silivri ilçesinde sokak hayvanlarına destek amacıyla kurulan derneğin Vurgun yaptığı ortaya çıktı. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltında. İstanbul’un Silivri ilçesinde kurulan bir derneğin hayvan barınağı adı altında yaptığı Vurgun ortaya çıktı. Masak tarafından hazırlanan raporda, 2018 yılında kurulan derneğin Sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarına destek amacıyla bağış topladığı ifade edildi. Raporda, 2021-2024 yılları arasında Dernek hesabına 37.323.77 TL para girişi olduğunun tespit edildiği belirtilirken bu miktarın 30 milyon lirasının bağış olduğu ifade edildi. Ancak Dernek hesabındaki paraların yaklaşık 3000 farklı işlemle dernek başkanı ve yöneticisi pozisyondaki kişilerin hesaplarına aktarıldığı tespit edildi. MASAK tarafından hazırlanan raporun ardından 5 şüpheli gözaltına alındı. SOKAK KÖPEKLERİ NİÇİN TOPLANMIYOR? ANLAYIN ARTIK SİZ DE...!!

vatandaş 2 Hafta Önce

Sokaklardan köpekler toplatılmalı. Barınaklara koyularak kısırlaştırılıp soyu kurutulmalı. İnsan hayatının köpek kadar değeri olamadığı dünyada köpekçilere ne oluyor acaba?

Vatandas 2 Hafta Önce

İnsan hayatinin degerinin hayvanin hayatindan daha degerli oldugu konusuna nerden variyo bu millet anlamak guc gercekten yillarca yasa uygulama simdi boyle yol izle gecin bu isleri

Selma Doktor 2 Hafta Önce

ABD ve Avrupa ülkelerinde köpek dışkısına ağır yaptırımlar getirilirken Türkiye’de başıboş köpeklerin dışkılarından yayılan ‘echinococcus granulosus’ parazitinin neden olduğu kist hidatik vakaları artıyor. Türkiye'de, 2005 yılında 175 kist hidatik vakası yaşanırken 2019 yılında 1867 kişi bu hastalığa yakalandı. Vakaların 2017, 2018 ve 2019 yıllarında sert yükselişe geçtiği görüldü ve hastalığın 14 yılda 8,8 kat arttığı saptandı. Sokak köpekleri derhal TOPLANMALIDIR!!

Ayse 2 Hafta Önce

Tek sorunumuz kendi isteği dışında köpek olarak yaratılan hayvanlar. Onları yok edince bütün sorunlar düzelecek. O sahipsiz it diye aşağılanan canlıların sahibi RABBİM elbette yanınıza koymaz.

İsmail 2 Hafta Önce

İyi araştırma yapıp yazıyı yazmışsınız size zahmet şu tuik in verilerini Bi inceleseniz mesela nereden alışveriş yapıp verileri alıyor hangi doktorlara gidiyor hangi marka zeytinyağını o kadar ucuza alıyor kardeşim bunları inceleyecegine gündemi değiştirmek için haber yapılan kopek haberlerinimi arıyorsun Google dan

Yasemin 2 Hafta Önce

Teksorun sokak hayvanları ülkede durdukyere hayvan saldırmaz ac susz dövüluyor tecavuz edilıyır bunlara sesınız cıkmıyır hayvan düsmanları yobazlar deprem oldugunda betonlarn altında kaldınızda onlar buluyor sızlerı dilerm kım olmelerını ısdıyorsa kendılerı geberır

Okur 1 Hafta Önce

Hayvan düşmanı zombiler hortlamış sizin gibilerin soyu kurutulurda dünya temizlenir canlara it diyen itler dünyanın başına gelmiş en büyük felaket insanlık adına utanç vericisiniz

Ferda 1 Hafta Önce

MASAK raporları açık...mama parası topluyoruz söylemi ile trilyonlar toplayıp zimmetine geçirip kaçanlar ya da toplanan paraları kendi çıkarı için kullananlar çok.. mama lobisi ile ortak çalışan oluşumlar...Kanun çıktı...ve sokak köpekleri toplansin..Bu komedi bitsin artık.. çoluk çocuk sakat kalıyor...ölüyor..Yeter...

Gizem Altan 1 Hafta Önce

Biz nasıl bu hale geldik? Daha az önce ajanslara düştü haber...Konya da parkta oynayan 6 yaşında çocuk sokak köpekleri tarafından paramparça edilmiş.Acil servise taşınan fotosunu gördüm.Bu çocuğun yaraları belki gecer...ama o korku yıllarca sürecek.Diger binlerce çocuk gibi o da KEKEME olacak.hayatin her alanında alay konusu olacak.cekingen olacak.TOPLAYIN şu köpekleri ve itlaf edin..Yeter..

Harun 1 Hafta Önce

(Bir Soru?) Sokağınız da 1 tane İNSAN olsa .Yıllar boyunca HERGUN bir öğün yemek ve su verip başını okşayıp ilgilenir misiniz? Bu soruya Türkiye’de kendini " hayvansever" olarak nitelendirenlerin verdiği cevap % 89 HAYIR olmuş.. sokakta hayvan beslemek ile insan olunmuyor.bu şaklabanlık çok sıktı.BASIBOS SOKAK HAYVANLARI DERHAL TOPLANMALI..çocuklar ve yaşlılar ölmesin...

İsmail 1 Hafta Önce

O zaman Bi kac soruda ben sorunun size bir senede kaç kopek saldırısı oluyor kaç kişi yaşamını yitiriyor bir senede kaç kadın öldürülüyor bir senede ufacık bir sorundan kaç kişi silah vebicakla öldürülüyor yaralanmayi sormuyorum yaralayan zaten serbest bırakılıyor taki Bi cinayet işleyene kadar siz çocuğunuz varsa eşinizi ve çocuğunuzu gönül rahatlığıyla dışarı cikarabiliyormusunuz dört ayaklilarmi tehlikeli iki ayaklı olanlarimi

Nermin 7 Gün Önce

Görme engelliler tehlikede...Başıboş sokak köpekleri beyaz bastonu şiddet algılıyor..Bu yorumu ancak görme engelli yakını olanlar anlar.Sokaklar başıboş köpekler yüzünden yaşanmaz oldu.Görme engelliler beyaz baston ile sokağa çıkıp gezmeye ya da alış-verişe çıkıyor.Onlarda bir şekilde yaşamak istiyor.Ama başıboş sokak köpekleri yüzünden HERGÜN görme engelliler saldırıya uğruyor.sakat kalıyor..korkudan artık sokağa tek başlarına çıkamıyorlar.Artık yeter..Başıboş sokak köpekleri DERHAL toplanmalı..yeter..

Uraz 6 Gün Önce

Sokakta kopek olmaz,,,saldırgan hayvan olmaz...bu nasıl bir saçnalık ya...saldırılar ile sakat kalanlar,ölenler...salgınlar ve hastalıklar bu kopekler yüzünden yayılıyor,,,okula giderken korkuyoruz..toplayın...ve itlaf edin...çık sıktı bu kopek seviciliği.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.