habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hong Tae-Yong artık Çorum FK taraftarı

SPOR

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gimhae Belediye Başkanı Hong Tae-Yong’a Çorum FK forması hediye etti.

Hitit Sergisi’nin açılışı için Güney Kore’nin Gimhae şehrinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gimhae Belediye Başkanı Hong Tae-Yong’a Çorum FK forması hediye etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, kardeş şehir olan Gimhae Belediye Başkanının da artık bir Çorum FK taraftarı olduğunu ifade ederek, “Bir dizi görüşmeler ve Hitit Eserleri sergisinin açılışı için Gimhae şehrine geldik. Ev sahibi belediye başkanımıza şehrimizin takımı Çorum FK forması hediye ettik. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Kardeş şehrimizin belediye başkanı Hong Tae-Yong da artık bir Çorum FK taraftarı oldu."dedi.

Yorumlar (9)

19 1 Hafta Önce

Şaka gibiler cidden. İnsanlar resmen kan ağlıyor, biz ekmek peşindeyiz bunlar oradan bizle dalga geçiyor olabilirler.

Doğrucu 1 Hafta Önce

Yapmayın Başkanım, memlekette asayişsizlik, pahalılık, geçim derdi, işsizlik ayyuka çıkmış, bunlar hiç umurunuzda değil gibi davranıyorsunuz. Çok iyi biliyorum inanan bir insansiniz. Hayret ettiğim bunları kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz?..

Şaka gibi 1 Hafta Önce

Ülkeler yangın yeri müslümanlar perişan bunlar laylaylom yeminle şaka gibiler

Vatandaş 1 Hafta Önce

sahip çıkılmayan takımın şovunu yapmak mı ? o da iyiymiş

Doğan Uygun 1 Hafta Önce

Yemin ederim böyle komedi görülmedi ya. Artık rahat uyuyabiliriz tüm sıkıntımız Hong Tae Yong'un Çorumspor taraftarı olmasıydı. Sonunda oldu ve tüm dertlerimiz bitti.

Togg 1 Hafta Önce

Hong Yong başkan Çorumspor şampiyon

tam bir çocuk ya 1 Hafta Önce

Çorumlular yerine göre davranır; Çorumluların bir ağırlığı vardır...bu ibrahim bir buldumcuk ya...hiç bir ağırlığı ciddiyeti yok adamın...AKP Çorum'u bütün alanlarda al aşağı etti...yazık ya

YİNE BEN EZİLEN 1 Hafta Önce

VATANDAŞ KAN AĞLIYOR....NEFES ALDIĞI BİR HALK EĞİTİM MERKEZLERİ VARDI ORALARI DA 3 TANE MEMURA SARAY YAPTINIZ HALKA ÇOK GÖRDÜNÜZ KORE YE BİZ ZAMANINDA YARDIM ETTİK DİLENCİ GİBİ YALVAR YAKARDA 3 5 KURUŞ DA O BİZE YARDIM ETSİN ...AHADA SANA KÜLTÜR ALIŞ VERİŞİ ELİNDEKİNİ ÇALIŞTIRAMIYORSUN........KAFA NATO MERMER

ali 1 Hafta Önce

halil ibrahim bey size helal olsun bir yönetici halktan bu kadar kopuk olur. Sizi osmanlının son dönem padişahlarına benzetiyorum, kendiniz sefa sürerken halkı derin bir yoksulluğa mahkuım ettiniz. Çorum'da dışarı çıkamaya korkuyor insanlar, pahalılık, işssizlik, mülteci gibi sorunlar ama siz heryere kendi fotonuzu bastırıp halkla dalga geçiyorsunuz ama bu mizah içermeyen şakalarınızı size seçim zamanı hatırlatır bu halk. size oy vediğim için affetsin beni çolugum çocugum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.