habercim19.com özgür haber özgür yorum

Herkes yapamaz, ASKF yaptı

SPOR

Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) köy okulları ve camilerin Kur'an kurslarını ziyaret ediyor çocukları spora yönlendiriyor.

MUSTAFA DEMİRER

Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) öncülüğünde düzenlenen renkli etkinliklerle çocuklar kötü alışkanlıklardan uzak tutularak spora yönlendiriliyor.

ÇOCUKLAR İÇİN 500 ADET TOP ALDILAR

Konuya ilişkin bilgi aldığımız ASKF Başkanı Ferhat Arıcı, federasyon olarak orta kuşak 30 yaş üstü futbol turnuvası düzenlediklerini, turnuvadan elde edilen gelirle köy okulları ve yaz Kur'an kurslarına gelen çocuklara toplam 500 adet futbol, basketbol ve voleybol topu aldıklarını söyledi.

KÖY OKULLARI VE KUR'AN KURSLARI ZİYARETİ

Köy okulları ve Kur'an kurslarını ziyaret ederek gençlere çikolata, futbol topu ve forma hediye ettiklerini vurgulayan Arıcı, "Köy ziyaretlerimizin sebebi hem gençlere hem sporu sevdirmek hem de kötü alışkanlıklardan ve sokaktaki kötülüklerden uzak durmalarına vesile olmak. Ayrıca çocuklara moral ve motivasyon desteği de veriyoruz. Gittiğimiz kurslarda çocukları spor kulüplerine yönlendiriyoruz. Etkinliklerimizi gören bazı cami imam-hatip arkadaşlar kendileri davette bulunuyorlar."dedi.

Yorumlar (7)

Çorum19 3 Ay Önce

Bence futbol bir spor değil.

tolga 3 Ay Önce

Evet herkes yapamaz... Caminin içinde futbol oynanmaz orası ibadet yeri..çocuklara camiyi sevdireceğiz diye yapmadığınız bir o kaldıydı.. ibadet yerleri kutsal yerlerdir saygı göstermek gerekir.... cami kültürünü ibadet kültürünü küçük yaşta çocuklara aşılamak gerekir..

Ebul Furkan 3 Ay Önce

Başkanı ve yönetimini tebrik ediyoruz. Rabbim gayretlerini artırsın.

camii ve çocuk 3 Ay Önce

Eğer 5 vakit namazınızı camii de eda ediyorsanız o vakit camii ye gitmezsiniz olur. Eğer ki 5 vakit namazınızı camii de eda eremiyorsanız o zaman söz söylemeye hakkınız yok. Yeni yetişen nesillerimize camii yi sevdirmek için top ta oynanır, maç da yapılır içinde. Nerde yazıyor camii içinde top oynanmaz diye?

Ahmet 3 Ay Önce

Futbol kapitalist sistemin fakir halkları sömürürken uyuşturmak için kullandığı bir alet. 12 kişi spor yapar 10 bin kişi oturur seyreder, üstüne para öder birde. Futbol oynarken şort giyersin, avret yerin açılır. Ramazanda maç vardır oruç tutamazsın, maça dalar namazı unutursun. Hocam bu sakıncaları kabul ediyor musunuz?

ali 3 Ay Önce

Camiye gelmeyenlerle ilgelinilse daha iyi olur. Çocuk zaten camide. Cami top oynama yeri değil. Bahçesinde oynasınlar.

Eğitmen 3 Ay Önce

Çocukları spora yönlendirmek faydalı ancak camide futbol oynatmak cehaletin zirvesi.saygısızlığın daniskası. Sanıyorlar ki çocukları camiye çekeriz. Kuralsız ilahlaştırılmış çocuklar bu ülkenin başına bela olurlar haberiniz olsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.