habercim19.com özgür haber özgür yorum

Güreş Eğitim Merkezi yükleniyor

SPOR

Çorum Belediyesi’nin şehrimize kazandıracağı Güreş Eğitim Merkezi’nde inşaat çalışmaları ilerliyor.

Çorum Belediyesi’nin şehrimize kazandıracağı Güreş Eğitim Merkezi’nde inşaat çalışmaları ilerliyor. Şehir Stadı yanında yapımı süren ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın katkılarıyla hayata geçirilen proje, Çorum'da güreş sporununun uzun yıllardır eksikliğini yaşadığı alt yapı ihtiyacını karşılayacak.

Çorum Belediyesi'nin 'Güreş Eğitim Merkezi yükleniyor' sözleriyle paylaştığı yeni merkezin bölgenin en kapsamlı tesisi olması bekleniyor.
3750 m2 inşaat alanı üzerine oturan merkezde 66 yatak kapasitesi, 22 adet konaklama odası, etüd ve dinlenme odaları, antrenman salonu ve idari bina bulunuyor.


Yorumlar (8)

Dost 1 Hafta Önce

Mevcut Çorum Belediye yönetiminin yapmış olduğu en faydasız yatırım. Belediye bütçesini Çorum halkının birinci dereceden faydası olan işlere harcamak yerine Spor Bakanlığının yapması gereken yatırımları Belediye olarak yapmanın kime ne faydası var anlamak mümkün değil.

para nerde 1 Hafta Önce

Tasarruf tedbiri yok mu ? Neden bütün yük emekliye , çalışana , garibana yükleniyor. Müteahhitlere para kazandırmak için çarçur ediyorsunuz kamu kaynaklarını. Acelesi yok güreş eğitim merkezinin beklesin biraz.

oh oh 7 Gün Önce

İnşaat ya resullah

İskilipli 1 Hafta Önce

İlcemizin sembolu şeyh yavsi camii bahçesinde gençler voleybol oynuyorlar çevrade ikamet eden sakallı adamda sibirya kurdunu dolaştırıyor bir kaçgüm bu durumu gözlemledim olmamalı çimler ve camii itina ile korunmalı Yakışmıyor hele köpek gezdirmek ne?

Vatandaş 7 Gün Önce

Yazık sizi seçenlerin aklına. Sene 2024 olmuş güreş için bina mı yapıyorsunuz? Başka faydalı iş yapmayın aman.. Belediye taş binası önünede adını asmışsın halil ibrahim, bu kadar küçülme bu kibirle görev süreni dolduramazsın sen.

?? 7 Gün Önce

Yükseliyor

tolga 6 Gün Önce

bu tür yatırımları merkezi hükumetin yapması gerekmiyor mu?

Vatandaş 6 Gün Önce

Bildiğim kadarıyla büyük bölümü spor toto hibesi destegiyle yapılıyor. Güzel proje inşAllah çocuklarımızdan olimpiyat şampiyonları çıkarda daha anlamlı hala gelmesini dilerim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.