habercim19.com özgür haber özgür yorum

Gençlik Spor'a 35 personel alınacak

SPOR

Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP'den 35 personel alınacak.

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 'Toplum Yararına Program (TYP)’ uygulanacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurt ve tesislerde toplam 35 (otuzbeş) kişi 6 (altı) ay süreyle istihdam edilecek. Program 05.11.2024 tarihinde başlayıp, 30.04.2025 tarihinde sonlandırılacak. Katılımcılar haftada 6 gün çalışacak, tatil günü pazartesi olacak.

Başvurular; 21 Ekim-25 Ekim 2024 tarih aralığında alınacak. Katılımcıların tamamı, liste ayrımına tabi tutulmadan, tüm geçerli başvurular içerisinden ikamet durumlarına göre noter tarafından 31 Ekim Perşembe günü saat 10:00’da Gençlik Spor İl Müdürlüğünde yapılacak kura ile belirlenecek. Sonuç listeleri, aynı gün İŞKUR İl Müdürlüğü ile yüklenici kurumda ilan edilecek.

Kurumun başvuru şartlarına uyan ve program kapsamında çalışmak isteyen vatandaşların 25 Ekim 2024 Cuma günü saat 23:59’a kadar ALO-170 iletişim hattı üzerinden ve İŞKUR e-şube (www.iskur.gov.tr) internet adresinden iş arayan girişi yaptıktan sonra “Online İşlemler İş arayan Toplum Yararına Programlar TYP Başvuru” kısmından program numarasını (323393) yazıp seçerek başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuruda sorun yaşayanlar İl Müdürlüğü personelinden başvuru için yardım talep edebilir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.