habercim19.com özgür haber özgür yorum

MHP’den ‘Komşum Nasılsın? faaliyeti

SİYASET

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, yeni faaliyet programlarını duyurdu, partisine yoğun teveccüh olduğunu bildirdi.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Çorum’da partisine yoğun teveccüh olduğunu bildirdi.

Karapıçak yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ve genel merkez koordinesiyle 2023 seçimlerine yönelik başlatılan çalışmalar çerçevesinde şimdiye kadar yurt çapında ‘Anlatma ve Aydınlatma’ toplantıları, ‘Köyüm Benim’ başlıklı taşra ve kırsal ziyaretleri, ‘Aday Belli Karar Net’ temalı açık hava toplantıları gerçekleştirildiğini hatırlatarak, bütün bu etkinliklerde milletin partilerine ve kadrolarına gösterdikleri alaka ve teveccühün, heyecanlarını kamçıladığını, çalışma azimlerini artırdığını açıkladı.

Karapıçak açıklamasının devamında ‘Komşum Nasılsın? İsimli yeni bir faaliyet programı başlatıldığını belirterek, şöyle dedi: “Türkiye ve dünyadaki duruma ilişkin toplumsal farkındalığı güçlendirmek, Cumhur İttifakı’nın hedeflerini ve muhalefetin durumunu milletle yakından paylaşmak amacıyla Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla yeni bir faaliyet programı olan ve vatandaşlarımızla daha yakından temas kurmak üzere ‘Komşum Nasılsın?’ temalı ev ziyaretlerimizi başlatmış bulunmaktayız.

‘Komşum Nasılsın?’ ziyaretlerimizin sohbet gündeminde, ekonomik sorunlardan iç politikaya, uluslararası ilişkilerden terörle mücadeleye, Cumhur İttifakı’nın başarılarından muhalefetin aziz milletimizle gelmiş olduğu kopuk ve savruk siyaseti gibi hususlar yer almaktadır. Bu bağlamda 2023'e giden yolda hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz."

Yorumlar (9)

Size oy moy yok 2 Yıl Önce

Türk Milliyetçilerinden size oy yok. Andımızı kaldıran, Fetöyü başa bela eden Apo ve HDP ile iş birliği yapanlarla bir olanların sokağa çıkacak yüzü olmaz. Sizin yüzünüz artık kösele olmuş....Vay benim memleketime

Ahmettt 2 Yıl Önce

MHP'yi tarihinin en kepaze durumuna düşündünüz.. seçimlerde teveccühü görürsün..

Cengaver 2 Yıl Önce

Nasıl olsun komşun? Komşun aç, komşun işsiz, komşun asgari ücrete köle gibi çalışıyor, komşun atanamadı, komşunun hakları çiğnendi. Komşun yorgun, komşun hüzünlü, komşun çaresiz. Komşuyu mu düşünür oldun Agah bey?

Oğuz 2 Yıl Önce

Kurt işareti yaparak ülkücü olunmaz, ülkücü bıyığı bırakarak da ülkücü olunmaz.

Seçmen 2 Yıl Önce

İçinizdeki vurdulu kırdılı,küfürcü,siyaseti aklıyla değil de bıyığıyla yapan,Kripto İYİ seferler temizlenmedikçe size oy yok.

Kürşat 2 Yıl Önce

Rahmetli Başbuğun binbir zorlukla kurduğu partiyi el birliğiyle bitirdiniz.Ülkücülüğü ağzınıza alacak en son kişi sizlersiniz.Yazıklar olsun.

Secahattin gul 2 Yıl Önce

Milletin aklıyla alay ediyorsunuz ama bu millet okudukça gördukce uyandıkca sizden uzaklaşıyor.demirtaş gibi sizleride Silivri'de göreceğiz .ortağınız haramilerle

Asena 2 Yıl Önce

Siyah pantolonun altına beyaz çorap giyen,ayakkabının arkasına basıp elinde tesbihle gezen,gömleği kıyafetinin dışına çıkaran,kapalı mekana elinde sigara ile giren,siyah takım elbise giyip üç düğmesini de ilikleyen,ortamda argo ve seviyesiz espiri yapanlarında temizlenmesi gerekir.

Serdar 2 Yıl Önce

Vatandaşın size güveni yok.Seçimde ne yüzle oy isteyeceksiniz?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.