habercim19.com özgür haber özgür yorum

Meryem Demir o görevini bırakıyor

SİYASET

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, 3 dönemdir sürdürdüğü kadın kolları başkanlığı görevini partisinin 3 dönem kuralı nedeniyle bırakıyor,.

Geçtiğimiz dönem belediye meclis üyeliği görevinde bulunduktan sonra halen İl Genel Meclisi Üyesi olan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, 3 dönemdir sürdürdüğü kadın kolları başkanlığını partisinin 3 dönem kuralı nedeniyle bırakıyor.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Meryem Demir, şu ifadelere yer verdi:

'Üç dönemdir büyük bir onur gururla yürütmekte olduğum AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığının kongre süreci ile birlikte sonuna gelmiş bulunmaktayım.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu kutlu davada yol yürümekten, vatana ve şanlı milletimize hizmet etmekten onur ve gurur duydum. Görevde bulunduğum süre zarfında bana arkadaşlık, kardeşlik, ablalık, abilik, dostluk ve yarenlik yapan tüm kalbi güzel insanlara teşekkürlerimi sunuyorum. 
Hep birlikte durmak yok bu güzel vatan için yola devam diyorum."

MECLİS ÜYELİĞİ GÖREVLERİ

Bilindiği üzere Meryem Demir, 3 dönemdir AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütürken, geçtiğimiz dönem belediye meclis üyesi olmuş, bu dönemde de halen il genel meclis üyesi olarak görev yapıyor.

Yorumlar (15)

Olmaz 6 Gün Önce

Bence bırakma , illa göndereceklerse koltuğu da götür

İsmail 6 Gün Önce

Erdoğana Allah çocuklarımın ömründen alıp size versin diyen"ANNE"degilmi mümkünse corumdanda git

Oy yok 6 Gün Önce

Çocuklarının ömrünü Tayyipe verilmesine isteyen anne yerin dibine batsın. AKP zihniyetinin nasil çalıştığını göre göre artık şaşırmaz olduk.

Vatan 6 Gün Önce

Şu ülkenin haline bakın 3 kuruşluk yalan dünya için 3 kurusluk insanlar neler söylüyor. Normalde bir işe yaramayacak insanların devasa gördükleri küçük aynaları kendi filmlerini çektikleri yalancı senaryoları. Rol kesme yeteneği olmayanların rol çalma kapasitelerini izliyoruz. Halbuki zaman hepsinin en büyük düşmanı.Gelecek Zamanin insanını hesap edemeyen bir yığın cahilin amansız öne geçme telaşı.Hepsi beyhudedir.

Aslında olan! 6 Gün Önce

Konuşacak çok şey varda, söylenecek bir şey yok! Anlayana.

Çorumlu 6 Gün Önce

Ne o çocukların ömrümü bitti.bence bu annenin çocukları devlet koruma altına alsın.. Ne akla hizmet ettiği belli değil di zaten

Çorum 6 Gün Önce

Yolu ilimden geçmeyen her bir şeyin sonu karanlık,hadisi şerif.Anlayan anladı.

Süslüman 6 Gün Önce

Bu kadindaki hava kimsede yok. Canli olarak bi gorseniz, sanki ABD baskani. Demekki verdigi kubanlar bosuna gitmemis.

UTANÇ VERİCİ 6 Gün Önce

ŞU YORUMLARI OKURKEN BEN UTANDIM GRRÇEKTEN. ACABA KENDİSİNDE BİRAZ UTANMA VAR MI? VARSA EĞER ÇORUMDA KİMSENİN YÜZÜNE BAKMAMALI. YOKSA ZATEN YÜZ KALMAMIŞ.YAZIK....

Hamit 6 Gün Önce

Neden çocuklarının ömrünü veriyor ki? Hani bu da normal değil ama Kendi ömrünü versin madem öyle. Bence psikoloji ilmi bu sorunu tez konusu yapmalı

Şaşırmıyorum 6 Gün Önce

Çocuklarının ömrünü tayyip e bagislamak isteyen bu kadını Herkes büyük bir şokla karşılıyor

Batandaş 5 Gün Önce

En korkunç olan bu anne çocuklarının yüzüne bakabiliyor mu? Kadının bu sözlerinden Ak Parti'den rahatsız olan da yok galiba sözlerinden sonra bile görevine devam edebildiğine göre?

Bulut... 5 Gün Önce

Kadın kolları başkanı olarak, hangi köye gitti,  hangi kapıyı açtıda kadınların derdini dinledi. Yıllar geldi geçti ve bir saltanat bitti, mazide kalan sıfır icraatı ile aldığı parti makamından işgal maaşı, afiyet olsun. Tek icraatı ise kendisinin değil Çocuklarının ömrünü bilmem kime satmaya kalkan süper anne. Kişiliğine ve ilkelerine yön veren .... var mı bu bayanda bilemedim. Şimdi uzun yıllar yaptığı görevi bitiyor. Artık, bu bayanı yılın annesi seçerler sanırım. Başka bir makama süper anne diye de atama yaparlar. Kendi ömrünü de sultana bağışlarsa  daha yüksek makamlara gelebilir. Allahım ne günlere kaldık... Halkına ve ülkesine hiç bir şey veremeyen, halkın mutluluğu için değil  üstelik çocuklarının ömrünü başkasına satmaya kalkan böyle bayanlar tarihin çöplüğünde yerini alacaktır.

ÇORUMLU 4 Gün Önce

ALLAH BU KADININ ÖMRÜNDEN ALSIN BİZLERE VERSİN :))

By by 4 Gün Önce

Bu kadını destekleyen bir tane yorum yapılmamış. Sokağa çıkıp sorsalar yüzlerce kişi lanet eder. Peki AKP bu kadını nasıl 3 dönem kadın kollarında tutuyor bilemiyorum. Kendisi ilerde aile ve kadından sorumla bakan da olur mu acaba ???

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.