habercim19.com özgür haber özgür yorum

Külcü yeni bir şeyler söyledi

SİYASET

AK Parti il Başkanlığı önünde yaptığı konuşmada  ‘Çorum için söyleyecek yeni sözümüz var’ diyen  eski başkan ve aday adayı Muzaffer Külcü, yeni bir açıklama yaptı.

AK Parti il Başkanlığı önünde yaptığı konuşmada ‘Çorum için söyleyecek yeni sözümüz var’ diyen AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Külcü, bugün yeni bir video mesaj yayınladı. Mesajında Çorum için hedeflerini ‘yeni sözler’le dile getiren Külcü, geçmişte yaptıklarını referans göstererek yeni ve daha büyük hizmetlere imza atma sözü verdi.

Külcü, “Bu şehri yeniden eser belediyeciliği ile buluşturacağız. Bu şehri yeniden hizmet belediyeciliği ile buluşturacağız. Bu şehri yeniden gerçek belediyecilikle inşallah buluşturacağız."dedi.

İşte Külcü’nün o açıklaması:

“Malumumuz bir süredir yoğun bir şekilde belediye başkan adaylığı ile ilgili yoğun çalışmalar yapıyoruz. Bu videomuzla sizlerle bir kez daha buluşmak istedim.

ÇOK BÜYÜK İDEALLERİMİZ VARDI, BAŞARDIK

2009 yılında belediyemiz için yola çıktığımızda bu şehrin geleceğine dair çok büyük hedeflerimiz, çok büyük ideallerimiz vardı. O gün konuştuklarımızın birçoğunu yapamazsınız, yetiştiremezsiniz diyenler bile olmuştu. Ama biz size inandık, kendimize inandık, ekibimize inandık ve gece-gündüz demeden karıncalar gibi çalışarak hamdolsun görev süremizin sonunda devler gibi eserler ortaya çıkardık. Bunların hepsini burada tek tek saymam mümkün değil. Ama hangi mahallemizin hangi köşesine gitseniz bu eserlerimizi mutlaka görüyorsunuz. Biz bunları mutlaka önemsiyoruz.

EN ÖNEMLİSİ GÖNÜLLERE DOKUNMAK

Ama bunların hepsinden daha fazla önemsediğimiz bir şey var ki, o da gönüllere dokunmaktır. Bu şehrin gencine, yaşlısına, kadınına, erkeğine, engellisinden ihtiyaç sahibi hangi kardeşimiz varsa hepsine yetişmeye, onlarla buluşmaya, onlarla el ele gönül gönüle olmaya çalıştık. Hem yaptığımız fiziki yatırımlarla hem de sosyal projelerimizle Türkiye'nin birçok şehrine örnek bir belediyecilik anlayışını ortaya çıkardık. Tabi bunlar dünün işleriydi.

BUGÜN BİR ŞEYLER SÖYLEMENİN VAKTİ

Şimdi biz diyoruz ki yeni bir gün. Öyleyse bugün yeni bir şeyler söylemenin vaktidir. Dünya hızla değişiyor. İhtiyaçlarımız her gün artıyor, çeşitleniyor. Biz de şehirlerin yarışında şehrimizi, Çorumumuzu geride bırakmamak, ileride en öndeki şehirlerden birisi yapmak için çalışmaya yeminliyiz. Bu şehrin insanlarına karşı çok büyük sorumluluklarımız olduğuna inanıyoruz. Yine gece demeden, gündüz demeden çalışacağız. Dün nasıl başarmışsak inanıyorum ki sizlerle el ele vererek yarın çok daha büyüklerini başaracağız. Bunu yaparken her bir kardeşimizi kendi canımızdan aziz bilerek birlikte inşallah başaracağız. Dün söz verdik, yaptık. Bugün yine söz veriyoruz. Göreceksiniz birlikte yine yapacağız.

ESER, HİZMET VE GERÇEK BELEDİYECİLİK

Bu şehri yeniden eser belediyeciliği ile buluşturacağız. Bu şehri yeniden hizmet belediyeciliği ile buluşturacağız. Bu şehri yeniden gerçek belediyecilikle inşallah buluşturacağız.”

Yorumlar (23)

Liyakat 9 Ay Önce

Muzaffer bey sizi seviyoruz gerçekten gönüllülere dokunabildiğiniz için ve maalesef size Trenyolu havalimanı dedikçe tersi bir tutumla şaşırttınız bizi ama ben sizin bu konuda artık halkla aynı şekilde düşündüğünüze inanıyorum.İnşAllah olursanız oyum size ve tüm Çorumlulara, birde eski idarecilerden nasip aldı bu hal...artık işinin hakkını veren ikiyüzlü olmayan çalışan sağlam idareciler nasip etsin şimdiden yaratan...

Gören adam 9 Ay Önce

Yaptığın haksızlığın hukuksuzluğun haddi hesabı yok göz boyama işini güzel beceriyon..yancilarin ellerini ovuşturuyo Dün randevu aldım hastanedeydim çamurun içine gömdünuz hastaneyi üç paralık dünya menfaati için Askerîyenin yerine yapılacakti..?senin yerin siyasi mezarlık boşa heveslenme.. Ağır ceza mahkemeletinde Ak parti adayiyim.diye ceza almaktan kurtulamassin..

Abdullah 9 Ay Önce

İcraat adamı .

1919 9 Ay Önce

Doğru yapar ama kendine de yapar. Bir de reisi taklit ederek konuşuyor.

Askeriye 9 Ay Önce

Orayıda kamulaştıran kimdi ve adam akıllı bir kişilik... yani bilerek çamura yatmaz ama belki bilinmeyenler vardır herşey açıklanmıyor mecburen yeryüzünde bazen

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 9 Ay Önce

Muzaffer Külcü yarım kalan Çorum Havalimanı için moloz yığını demişti. Sonrasında dönemin Ulaştırma Bakanı'na Salim Uslu ile UÇAK MAKETİ hediye edip Çorum'a Havalimanı istiyoruz demiştir. Allah aşkına ne yüzle, hangi yüzle Çorum'luların karşısına çıkıp da oy isteyip, Belediye Başkanı olmak istiyorum diye biliyorsun. Allah' tan korkun. Senin Çorum'a yararın olmaz, zararın olur. Senelerdir Çorum ve Çorum'luları uyuttuğun yetmiyor mu? Sen bu saatten sonra Avukatlık bürosunda çalışmaya devam et. Düş artık Çorum'un yakasından, yeter artık bırakın gidin. Çorum'u, Çorum sevdalıları yönetsin. Elimizde ki bütün yatırımları aldılar, sesiniz soluğunuz çıkmadı. Milletvekili oldun, Belediye Başkanı oldun, Çorum hep geri gitti. Yeter düşün artık Çorum'un yakasından, gidin. Çorum sevdalıları, Çorum'u yönetsin. Kendi çıkarlarınız uğruna Çorum'u mahvettiniz. Anadolu Kaplanı Çorum, sizlerin sayesinde Anadolu Kedisi oldu. YETEEEEER, BIRAKIN ÇORUM'U, ÇORUM SEVDALILARI YÖNETSİN.

Sorumlu 9 Ay Önce

Gören adam a katılıyorum. Hangi yüzle aday oluyor anlamadım. 9 yıl yapmamış tren hava alanı polis okulu. Şimdi boş konuşma yaptı.

Utanma duygusu 9 Ay Önce

Seni görevden niye neden aldılar..telime mesaj gelmiş okumadan sildim.. dış güçlerin oyunu dersen şaşırmam.. cezadan kurtulmak için aday olduğunu cümle alem biliyor..ak parti adayıyım dedirtmek için zaten kendinde biliyon sıfır şansın olduğunu...

191 9 Ay Önce

O zaman i. Melih Gökçek niye aday olmuyor. Külcü zor gibi

Can 9 Ay Önce

Sizene adamın neden görevden alındığına..külcünün suçu varsa cezalandırsalardı, suçu yoksa halkın seçtiği insanı halkı hiçe sayıp görevden almak ne kadar doğru..Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil..Partinin arkasına sığınıp cezadan kurtulmak gibi niyeti de varsa, bu imkanı sağlayana soracaksın..belediye senin çöpünü alır şehrini temizler.gidip mecliste sizi temsil etmez boş boş yorum yapmışsınız..fetö bağlantısı varsa, fetöyle eskiden kucaklaşıp hala görevine devam eden, kandırıldık deyip üstüne yatan bi sürü şahıs var.aynı tepkiyi verebildiniz mi.yok.yani boş konuşmayın..Suçluysa devlet verir cezasını.

Doğrucu 9 Ay Önce

Çorum'un efsane başkanı Çorum Çorum olalı böyle başkan görmedi hakkında çok iftira attılar ama hiç biri tutmadı yok başkan olmadan önce çok borcu varmış başkanlık maaşıyla nasıl ödemiş dediler beton firması aldığını ihalelerden komisyon aldığı yalanı dedikodusunu yaydılar ama hepsinden alnının akıyla beraat etti Çorum'un hizmetkârıydı Bir lokma Bir hırka felsefesini benimsemiş kalbi iman gönlü vatan sevdalısı bir başkandı bilmezler ki onun parayla pulla işi olmaz Çorum'da ondan önce yol yoktu su yoktu elektrik yoktu stat yoktu Park yoktu otomobil yoktu yüksek yüksek evler yoktu tekrar başkan olursa Çorumu dünyanın merkezi yapar yolu açık olsun

Mehmet ali 9 Ay Önce

Fikret Orman 2

Ünal 9 Ay Önce

Saibelisin, önce bunu bir anlatin çoruma. Sizin Akp gibi bir partide olmanız tamamen şuan menfaat ugrunadir. Turbanli personelleriniz sizi oy verdiklerini ifade ettiklerinde.' Birdaha oy vermezsiniz olur biter' diyen sizsiniz. Umarim akp sizin gibi birini aday yaparak coruma ihanet etmez.

Hakan 9 Ay Önce

Bu kadar iyiysen neden görevden aldılar.o zaman iyiler akpartide duramıyor bunumu anlıyalım

Halim 9 Ay Önce

Çorum'a hizmet eden tek başkan Muzazaffer KÜLCÜ dür

Betona mastar 9 Ay Önce

BETIN A mastar yüze astar

Büşra 9 Ay Önce

Çorumda yaşıyorum muzaffer külcü zamaninida biliyorum onsuz geçen 4 yılında maalesef onsuz Çorum bir arpa gelişmedi.. hersey ateş pahası ekonomi kötüye gidiyor işten cikariliyor herkes tek tek .. Yeni iş imkanları olması lazım.. Muzaffer külcü nün yaptigi iş imkanlarini biliyoruz saymakla bitmez.. 5 yılda ne imkani hangi iş projesi oldu ? Kadin tulturlerde muzaffer bey sayesinde çok kişi evine ekmek götürüyor.. soruyorum size elinizi vicdanına koyun asgin bey kac kişiye iş kapısı açmış? Ben sadece yol görüyorum uzun ince bir yoldayiz yolun sonu muzaffer külcü inşAllah.. esen kalin

Emrah 9 Ay Önce

Metal yorgunluğu diye Zorunan istifa ettirilip görevini bıraktıranların daha nasıl peşinden gidersin madem iyiydin önceki dönem neden istifa ettin sebebi neydi hırsızlığın yolsuzluk mu vardı neden istifa ettin. akp den başka parti mi bulamadım aday adayı olacak yokmuydu başka parti yeniden refah dan iyi parti den aday olabilirdin

vatandaş 9 Ay Önce

çorum için geçmişte söylediğin sözler beton şirketin ve ortakların. belediye bütçesinden yaptığın tirilyonluk reklam bütçeleri, her mahallede yemek programı ile firmalarına verdiğin yüksek ihaleler. yüksek katlı verdiğin imar rantları. Siyasi rakiplerine elinde bulundurduğun tv gazetelerle el altından yaptığın manüpilasyonlar. Amerikada ziyaret ettiğin fetocular. Türlçe olimpiyatları ve fetoya ettiğin iltifatlar. Samanyolu kolejinin yerinin devri ve ruhsatı. edindiğin servet. yeni ne söyleyeceksin hala. emekli vekil maaşın var yeyiyebildiğin kadar. ALLAH bu milleti sizin gibilerden korusun. Maagrifet gibi çıkıp onu yaptım bunu yaptın hayırdır aslanım babanın parası ile mi yaptın. Yaptığınız kadar yıktığınız ilkeleriniz var.

Başöğretmen 9 Ay Önce

kimmiş çorum sevdalısı ismini söyle bilelim heri

Ayhan Kılıçarslan 9 Ay Önce

Görevden alı dışında gün mahkeme gitmeliydi AKLANMALIYDIN ŞU AN ŞAIBELİSİN HZ.YUSUF ATILAN İFTİRAYI AKLAMAK İÇİN ON YIL YATTI TAHLİYE DEDİLER HAYIR DEDİ AZİZİN HANIMI ZÜLEYHA ANAMIZ VE ELİNİ KESEN KADINLAR ITİRAF ETTİLER BU İŞİ BİZ KADINLAR ÇEVİRDİK.DEDİLER VE DEVLETİN BAŞİNA TERTEMİZ PAMPAK OLARAK BU MUZAFFER SEFERİ UNUYUYO ÇORUM HALKINI ENAYİ ZANNEDİYO

Batu 9 Ay Önce

Çorum’la özleşmiş bir başkan oldun umarım yine yeniden beraber oluruz Çorumlu sizi seviyor

Mehmet 6 Ay Önce

Külcü bey sen kendin çıkarları için yaptın boşuna nefesini tüketme.halk salak değil

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.