habercim19.com özgür haber özgür yorum

İskilip’te bir istifa daha

SİYASET

MHP İskilip Belediye Meclis Üyesi Erol Kambur, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

MHP İskilip Belediye Meclis Üyesi Erol Kambur, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifa duyurusunu sosyal medya hesabından yapan Erol Kambur, paylaşımında şu görüşlere yer verdi:
“31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel yönetimler seçimlerinde değerli İskilip'li hemşehrilerimizin teveccühüyle belediye meclis üyesi olarak seçildim. Seçimden önce hak ve adalet ölçüsünde hizmet yarışı anlayışıyla çıktığım bu yoldan asla ödün vermedim.

Bu süreçte karşılaştığımız, tasvip etmediğim olaylar karşısındaki tavrım da, emanet olan hesabını verebilme sorumluluğu iledir. Onun içinde kayıtsız kalmam söz konusu olamazdı.

Lakin; bu süre zarfında, yapılan yanlışlıkları ve usulsüz gördüğümüz konuları anlamaya ve çözmeye çaba sarf ettik, ne yazık ki bize yetki veren ve bağlı olduğumuz, kimliğimizi tanımlayan mercilerden bırakın destek görmeyi, anlayış bile göremedik, suçlandık. Sonuçta adaleti tesis etmek halkımız arasında dedikoduları sonlandırmak ve müfettiş raporuyla meclisimizi aklamak için bu süreci başlattık. Ne yazık ki bu tavrımız partimiz yöneticileri tarafından da doğru okunamadığı için sonuç bu noktaya kadar geldi. Ülkücüyüm, onur duyuyorum ve davama zarar vermemek için bu grupla birlikte daha fazla çalışamayacağım için Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğimden istifa ettiğimi kamu oyununa saygıyla duyuruyorum. İnanan, gönülden destek verenlere saygılarımı sunuyor, Hak yolda kararlılıkla devam edeceğime söz veriyorum."

Yorumlar (7)

Can 3 Yıl Önce

Şuna başkanın ayağını kaydırmak istedik ama müsade etmediler MHP genel merkezi bizden uyanık çıktı yedirmediler başkanı demeyin de millete hikaye okuyun sizin MHP ile ülkücülük ile hiç alakanız yok.

Canan 3 Yıl Önce

Ne oluyor ilçede?

ali haydar 3 Yıl Önce

Mhp de çözülmeler başlıyor.Yeni adres iyi parti.

Adsız 3 Yıl Önce

İPi tutarsan eğer yazıklar olur sana. Bu konuştukların martaval olur. Sende dönek olursun unutma. Dik çıktıysan dik konuştuysan dimdik ayakta durmak istiyorsan İP'e sarılmadan dimdik otur oturduğun yerde.

alperen 3 Yıl Önce

Mhp kitle partisidir.Kişilere endeksli değildir.

MHP OYU 5 PUAN 3 Yıl Önce

MHP GENEL MERKEZİNDE OLAN BİTENDEN BAHÇELİ NİN HABERİ YOK.OLSA NE İL BAŞKANI KALIR,NE DE DİĞERLERİ. KAPININ ÖNÜNDE BIRAKIR.İSKİLİPTEN İSTİFA EDİYORLAR.ÇORUM DA NEDEN İSTİFA EDİYORLAR.MHP Yİ TOPTAN TÜKETTİLER.

kutay 3 Yıl Önce

Sayın Bahçeli 2015 haziran seçimlerinden sonra ülkemiz üzerinde dönen oyunları gördü.Cumhur ittifakına katıldı.Gerçek vatansever(ülkücüler)sayın bahçelinin yanında.Geri kalanlar kripto İP sempatizanı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.