habercim19.com özgür haber özgür yorum

'Erdoğan Çorum teşkilatına kızdı' iddiası

SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın il başkanları toplantısında Çorum teşkilatını eleştirdiği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın il başkanları toplantısında Çorum'u da gündeme getirerek bazı illerin teşkilatlarına eleştirilerde bulunduğu iddia edildi.

Cumhuriyet'te yer alan 'Erdoğan hangi il başkanlarına kızdı? başlıklı haberde yer alan iddialara göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Eskişehir, Çorum, Ankara ve İstanbul il teşkilatlarına kızdığı ve şu tepkiyi gösterdiği iddia edildi:

'ÇALIŞMIYORSUNUZ?'

“Çalışmıyorsunuz. Arkadaşlar da çalışmıyorlar diyor. Çorum tren istemiş. Bu işler sadece yatırımla olmuyor, biraz gayret gösterin. Çorum’a geldiğimde kalabalıktı ama siz çalışmamışsınız. En büyük tren yatırımlarını da Eskişehir, Ankara ve İstanbul’a yaptık, sonuç ne oldu? (Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen için) ‘Eskişehir yaşlı’ diyordunuz. O gitti, bir hanımefendi geldi. Eskişehir’den Ankara’ya hızlı tren hattı getirdik. Karşılığı da yok. Çalışmıyorsunuz."

Erdoğan’ın bu sözleri üzerine toplantıda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun, hızlı tren hatlarını kast ederek, “Hatta bakalım” dediği, Erdoğan’ın Uraloğlu’nun bu sözlerine de kızdığı ileri sürüldü.

Yorumlar (16)

İskilipli 4 Ay Önce

İskilip Çorum yolu neden bitirilmedi Tosya İskilip yolu halen başlanmadı ÇANKIRI Bayat yolu asfalt kalitesi çok düşük ve bu yolu Samsun Ankara güzergahı olarak kullanılır oldu Havaalanı neden yapılmadı YHT devletin olanakları merhaba Çorum için kullanmalı Hastane olanakları artırılmalı

Kale.. 4 Ay Önce

RTE, herkese kızar. Onun işi hep kızmaktır. Şahsın partisinde kimseye söz hakkı vermez.Akpde Demokratik uygulama nedir bilmezler Padişahım sen çok yaşa emi.

Gerçek Çorumlu 4 Ay Önce

Uyanıyor Çorum..

Çorumlu 4 Ay Önce

Belediyeyi kazandırdık gene yaranamadım ya. Bir tren de çoruma gelmeyecekse boşa oy veriyoruz demektir. En iyisini yozgat yaptı. Çorumun 100 katı yatırımları kaptı. Hızlı trenini havaalanını ve daha nice yatırımı kaptı. Gitti belediyeyide yeniden refaha verdi. Böyle giderse çorum da gider.

Çorum19 4 Ay Önce

Kale kentsel dönüşüm ne oldu?

İsmail 4 Ay Önce

Gerçek corumlu senin kadar iyimser değilim kısa Bi hikaye var ama buraya yazamam Google da yaz oku kırk haramiler le cengaverin hikayesi tam son 20 senenin hikayesi

Kim bu adam 4 Ay Önce

Padişahlık bitti gitti,acımız büyük...

Secmen 4 Ay Önce

Vatandaşın istediği adaylar gösterilsin ilçe yonetimlerinin. Değil 2019 seçimlerine bir baksinlar genel merkez kararı diye yönetim kendi adayını ön plana cikariyorlar sonuç bu

Öz Çorumlu 4 Ay Önce

İl Başkanı, Çorum halkının duygularına tercüman olmuş ve gerçekleri Cumhurbaşkanına söylemiştir. İl başkanının takdir edilmesi gerekirken tenkit edilmesi üzücüdür.

Halk 4 Ay Önce

Egoist bir yaklaşım Çorum halkını oy vermek zorunda gören köleleri gibi gören acımasız bir bakış açısı. Çorum halkininda suçu var 10 yıl önce oy vermeseydiniz size neler verirlerdi bir düşünün. Çorumu ve siyasetçilerini adam yerine koymayan bir nezaketsizlik. Kimse bizleri maraba gibi göremez. Biz hiç bir partinin yada zümrenin marabasi değiliz. Herkes aklını başına alsın. Kimseye kulluk borcumuz, minnetimiz yok. Oy alıyorsan hizmet edeceksin. Çorum halkı 23 yıldır. 1.parti yapmış AKP yi ne bizim ilimize ne de insanımıza saygısızlık yapamazlar. Lütuf dahi yapamazlar. Partiler oy alamadıkları yerlere pastasını koysunlar.

Bedel 4 Ay Önce

Erdoganin yaklaşımı. Ulke bedel öderken akparti bedel ödemek istemedigini gösteriyor çok bencilce.

YİNE BEN 4 Ay Önce

BU ŞEHİR SİZE HER ŞEÇİMİ VERDİ SİZ BU ŞEHRE NE VERDİNİZ..SAYIN R.T.E BİR ZAMANLAR TÜRKİYENİN TUĞLASINI,UNUNU,UN FABRİKALARINI YAPAN ŞEHİR ŞU AN NUFUS VE NUFUZ KAYBEDEN ŞEHİR ..DÜNYANIN MERKEZ SALAĞI KONUMUNA GELDİK..TURİZİMDE DÜNYA MERKEZİ OLMAMIZ GEREK GERZEKLERİN ELİNDE SOYTARI OLMUŞ BİR ŞEHİR GÖRÜNTÜSÜ..GAZİ CADDESİ VE İNÖNÜ CADDESİ DAHİL VAROŞ SOKAKLARA ÇIKAN SAÇMA SAPAN ,ŞEHİR GÖRÜNTÜSÜNDEN UZAK ORTASI ÇÖPLÜK İLE ANILAN BİR ŞEHİR....KAHROLSUN İSRAİLLLL

Oy yok 4 Ay Önce

Chp nin en parlak dönemi lütfen durmayın yola bu kadroyla devam edin.

Cem 4 Ay Önce

Çoruma ne yapılmışkide çoruma kızıyor.hava alanı yok.tren yok.çorum vekilleri ne işe yarar.

Se26 4 Ay Önce

Seçim tamamen ekonomi üzerinden değerlendirildi Reis önce kızacaksa ekonomiden sorumlulara ve kendine kızsın

1926 4 Ay Önce

Cumhurbaşkanım niye birazcıkta iğneyi kendine batır mıyorsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.