habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum AK Parti'nin teselli tablosu

SİYASET

AK Parti 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde yeniden kazandığı illerin biri hariç tamamında oy kaybı yaşarken, Çorum en az kayıp yaşayan 3. il oldu.

AK Parti 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde yeniden kazandığı illerin birisi hariç tamamında oy kaybı yaşadı. Bu iller arasında Çorum da yer alırken, AK Partililer Çorum'un en az oy kaybı yaşayan üçüncü il olmasıyla teselli buluyor.

AK PARTİ KAZANDIĞI İLLERDE SADECE ISPARTA'DA OY ARTIRDI

T 24'ün analizine göre; AK Parti 31 Mart yerel seçimlerinde 24 ilde belediyeyi kazanırken, 2019 yılı seçimlerine göre kazandığı illerden sadece Isparta'da oyunu artırdı.

ÇORUM EN AZ OY KAYBI YAŞAYAN 3. İL OLDU

Yine partinin yeniden kazandığı iller arasında yer alan Çorum, en az oy kaybı yaşayan üçüncü il oldu.

ÇORUM 81 İL ARASINDA 13. SIRADA

Öte yandan Çorum AK Parti 31 Mart'ta bir önceki seçime göre yüzde 2.74 puan kaybı ile 81 il arasında 13. sırada yer aldı.

Yorumlar (23)

Se26 6 Ay Önce

O zaman hükümet Çoruma yatırım yapacak mı yoksa zaten oy veriyorlar diğer kaybettiğimiz illere daha fazla yatırım mı vereceğiz diyecekler? Eğer ak parti seçimi kaybettiği kafa ile hareket ederse 2.şıkkı yapıp daha çok Çoruma el sallar

Ben ekonomistim 6 Ay Önce

Sebebi Yeniden Refah. Birde haberi yanlis yapmissiniz Cumhur ittifaki olacak dogrusu, sonucta bu tablodaki illerde Mhp'nin oyuda da fazlasiyla var. Mhp'ye mecbur suanda Tayyip, Mhp oylarini cikarsan geriye az oyu kaliyor, ulke geneli %30'un altina bile duser oy orani.

Mustafa 6 Ay Önce

Aferin büyük başarı şimdi hızlı tren ve havaalanı çoruma hemen gelir

ikibinbir 6 Ay Önce

Bu hesaba bu tabloya göre Ak parti olarak Mhp seçmeninden hiç oy almamışız(ki ben gerçek manada eksiksiz şekilde aldığımızı düşünmüyorum), 2019 seçimine Ak Parti tek başına 2024 'e ise ittifakla girdi ve buna rağmen oy kaybı var bu tablodan teselli çıkmaz maalesef.Pazarlık ve ittifak Çorum'da işe yaramadı Çorum dinamiklerine uymadı,kazandık ama sevinemiyoruz.

VATANDAŞ 6 Ay Önce

ADAM UTANMADAN ALDIĞI OY ORANI GRAFİĞİYLE UTANMADAN TEŞEKKÜR İLANLARI YAPMIŞ VE HALA RESİM ÇEKTİRİP SOSYAL MEDYASINDA PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYO.ALLAH AKIL FİKİR VE BİRAZDA UTANMA DUYGUSU NASİP ETSİN

bir teselli ver 6 Ay Önce

milletvekili seçimlerinde 3.sıradan seçilemeyen zeki gül , iyi ki beni 3.sıraya koydular , yoksa 2 de çıkaramazdı akp diye söylüyordu sağda solda.. şimdi aynını şaşkın da yapmazsa ben bişi bilmiyorum.. mhp nin oylarını da , RTE ye verilen oyları da bi kenara bırakıp kerameti kendinden bilir.. demedi demeyin..

Vefesız 6 Ay Önce

Yozget tüm yatırımları almıştı artık hükumet Çoruma yatırımlar inşAllah

Öz Çorumlu 6 Ay Önce

Bu başarı; Ak Parti Teşkilatlarının ve Çorum Halkının birlikte başarısıdır.

aslan 6 Ay Önce

şampiyon cincon

Ne güzel iş 6 Ay Önce

Türkiye’de durum vahim, acaba bu resimde bizim gibi tiplerin ne kadar zararı var diye düşünmek yerine; MHP’yi hiç anmadan başarı gibi görünmek. İlginç valla.

Has Çorumlu 6 Ay Önce

Sayın Belediye başkanı, İl başkanı ve Yusuf beyin halka inebilmesi, kibirli siyaset yapmamasi Çorum'u diğer illerden ayırdı.Allah mahcup etmesin.Artik havalimanı ve hızlı tren konusunda güzel müjdeler bekliyoruz.

halil reçber 6 Ay Önce

Bu çorumluya herşey mübah devammmmm :))))

Orkun 6 Ay Önce

Bide MHP aday vikarsaydi ,cukaramadi ,işiniz bittiysi ,sn bsk

YTD 6 Ay Önce

İsletme partiler olmasaydı başarıyı görürdük sanırım...

mhp'yi niye saymıyorsun 6 Ay Önce

Bu oylarda MHP'nin en az yüzde 15 oyu var. niye yok sayıyorsunuz. mhp oylarını düşünce bakın bakalım artmış mı azalmış mı? işiniz gücünüz yalan dolan.

Halill 6 Ay Önce

İttifak oyu (43+17). yüzde 21 düştü . Başarısızlık diz boyu

Bu saatten sonra gelen yatırmın 6 Ay Önce

Hâlâ Çorum'a yatırım yapılacak mı diye soruyorlar.Bu saatten sonra yapsa ne olur yapmasa ne olur. Bir dahaki seçimde zaten belediyesi de hükümeti de değişecek onlar düşünsün, Çorum halkı da kaybolan yıllarını düşünsün.

crm 6 Ay Önce

Bu nasıl bir tesellidir pek anlamadım ama belediye daha şeffaf olmak zorunda, torpille adam almayın arkadaş bakın o kadar adam aldınız zor kazandınız çünkü kaybı daha fazla anlarsalar. her evin evladı ortak şansa sahip olmalı

Hasan 6 Ay Önce

Türkiye de Sosyal adalet olmadan başarı gelmez Mesala Eyt çıktı 1981 dogumlu 08.09 1999 sgk girişi olan prim gününü tamamlayan 43 yaşında emekli oldu.09.09.1999 sgk girişi olan tam 17 sene fazla çalışacak yani 60 yas burda işte Sosyal adalet olacak.keza çıraklık sigortası girişi kabul görmeyenler,10 bin lira emekli maaşı alanlar bu kesimler seçimi belirledi.Bu kesimler 2028 genel seçimlerinde belirleyecek.

Hulki 6 Ay Önce

Kibir kaybetti. Öyle değil mi oğuz efendi

Göktürk 5 Ay Önce

Suriyeli ve mülteciler için ben ak Parti'ye oy vermedim,ülke multeci kampına döndü

Çorumlu 5 Ay Önce

Durmak yok yola

Kale... 5 Ay Önce

Çorum'da yıllardır tren yok, uçak yok ve hizmet yok ama oy var, bu nasıl bir İştir ya anlamak mümkün değil.Cahil halkı feraseti böyle oluyor demek ki.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.