habercim19.com özgür haber özgür yorum

Başkan Çizikçi'nin makam aracı kararı

SİYASET

Çorum'un İskilip İlçe Belediye Başkanı İsmail Çizikci'nin, kurumda mali disiplin sağlanana kadar makam aracı tahsis edilmeyeceği kararını aldığı bildirildi.

Çorum'un İskilip İlçe Belediye Başkanı İsmail Çizikci'nin, kurumda mali disiplin sağlanana kadar makam aracı tahsis edilmeyeceği kararını aldığı bildirildi.

Edindiğimiz bilgilere göre; Başkan Çizikçi, İskilip Belediyesi'ne kiralanan makam aracının 60 bin lira tutarındaki son faturasını ödemezken, kurumda mali disiplini kontrol altına alana kadar Belediye Başkanı makam aracı tahsisini kaldırdı.

Kamuoyundaki bilgi kirliliğini önlemek amacıyla, Şeffaf Belediyecilik prensibi doğrultusunda Belediyemizin üç dönem hali hazır durumunu hemşehrilerimizin bilgilerine arz ediyoruz.

MALİ TABLOYU AÇIKLADI

Bu arada İskilip Belediyesi kurumsal internet sitesinden 1 Nisan 2019 Mali Durum Tablosu, 2019-2024 Yılları Arası Bütçe Gelir-Gider Dengesi Gösterir Tablo, 1 Nisan 2024 Mali Durum Tablosu, Belediye araç parkındaki mevcut araçlar hakkındaki bilgileri kamuoyu ile paylaştı. İskilip Belediyesi'nin borçlarının TL olarak yapıldığı, döviz cinsinden herhangi bir borcu bulunmadığı ifade edildi.

Yorumlar (9)

Erol 5 Ay Önce

Bu kiralık passat iyi araştırılsın çöp işi belediyeye paslar kazandı idi ne oldu

iskilipden 5 Ay Önce

Başkanı izliyorum. Evinen çıkıor normal bir insan gibi sokakları kontrol ederek işine geliyor birde önceki başkana bakalım makam şöförü ve önünde askerde posta olurya birde bu tür insan al sana 2 kişi sanki fabrikatör aradaki fark birde koltuğu bırakıyorsun aracı pert bırakıyorsun birde kiraladığı aracı seçim çalışmalarında kullanıyorsun hak yokmu benzini + insanı helal mi Ancak eski dönem için bir araştırma yapılsın İStanbuldan gelip tüm sülalissine işyeri açan seçilmiş ( ancak bu dönem seçilmediler) adlarına işyerleri var

Has İskilipli 5 Ay Önce

Çizikci başkan olunca bizim yeğeni işe alıcakti haber bekliyoruz

Boluda yaşayan İskilipli 5 Ay Önce

Çamur atma işinden ne zaman vazgeçeksiniz ? NOKTA

Boluda yaşayan İskilipli 5 Ay Önce

Çamur atma işinden ne zaman vazgeçeksiniz ? NOKTA

Nuriye Yılmaz 5 Ay Önce

2019 dan 2024 e kadar borç miktari 3 katı artmış.Enkazı kaldırmak zaman alacak.

Haka 5 Ay Önce

Bahsettiği gibi sadece kısa süreli

Falcon 5 Ay Önce

Şeffaf olmak her zaman iyidir.

Adem 5 Ay Önce

Kiralık Pasaat seçim akşamı uçtu. Duyumlar alıyorum. Araştırma yapılsın. Çöp ihalesinde hibe passat pert bunuda araştırılsın. Gazakistan gezileri bittimi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.