habercim19.com özgür haber özgür yorum

AK Parti'de merkez ilçe başkanı belirleniyor

SİYASET

AK Parti’de ilçe kongreleri resmen başladı. İki ilçede kongre yapıldığı bilgisi paylaşılırken, gözler merkez ilçe ve il başkan adayı isimlere çevrildi.

Erhan Akar’ın yeniden aday olamadığı Merkez İlçe Başkanlığı için çok sayıda ismin havuza atıldığı ve teke tek görüşmelerin başladığı öğrenildi.

AK Parti 27. Dönem Trabzon Milletvekili ve Çorum İl Koordinatörü Bahar Ayvazoğlu, ilçe kongreleri için Çorum’a geldi. Ayvazoğlu’nun merkez ilçe başkanlığına talip olan ve adı geçen adaylarla ayrı ayrı görüşmelere başladığı öğrenildi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına talip olan çok sayıda aday arasında öne çıkacak 3-4 ismin genel merkeze bildirilerek niha ikararın verilebileceği belirtiliyor.

AK Parti İl Başkanlığına ise halen mevcut İl Başkanı Murat Günay ile Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar'ın talip olduğu biliniyor.

Yorumlar (4)

mehmet yektaş 5 Gün Önce

Erhan akar bey yakışır. Üzerinde zerre memfaat taşımayan biridir. Aşırı yakışır. Çok güzel olur. Bu kadar olur ancak.

By by 5 Gün Önce

Mevcut il başkanı 65 yaşını bekleyen memurlar gibi. Enerjisi bitik. Vekil olurum diye il başkanlığı koltuğunda oturuyor. Bence de Erhan akar dinamik katar

Öz Çorumlu 4 Gün Önce

İlçeleri bilemem ama il başkanlığında mevcut başkanla devam edilmeli bence.

Çorumseveni 3 Gün Önce

İl başkanı için olumsuz yorumlara katılmıyorum gayet iyi niyetli bir abimiz herkese yardım etmeye koşuyor iyilikleri de onu bulsun ????

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.