habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yeni başhekim yardımcıları belli oldu

SAĞLIK

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekim yardımcıları belli oldu.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Erdal Komut'un atanmasının ardından yeni başhekim yardımcıları belli oldu.

Buna göre; Hitit Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Uzman Dr. Sibel Önen Özdemir, Acil Tıp Ana Bilim Dalı Uzman Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Öztürk ve Eczacı Abdulsamet Erdal yeni başhekim yardımcıları oldu.

Hastanede başhekim yardımcısı olarak görev yapan Uzm Dr. Arslan Erkan'ın bu görevi devam ediyor.

Yorumlar (15)

Ermal zehir 23 Saat Önce

Çok kuvvetli bir ekip.6 aya hastane tamam. Herbiri birbirinden merdane.

kızıl mavi 22 Saat Önce

inşAllah hastanenin etrafını toplarlar... kapıdaki güvenlik arkadaşlar uykudan uyandırılır da her gelen kafasına göre arabasını bulduğu yere koymaz.

Anestezi 22 Saat Önce

İçlerinde bu makam için en doğru tercih Sibel hanım olmuş.

Hasta 22 Saat Önce

Yeni yönetim hayırlara vesile olsun.1.Kat danışmadaki görevli soru soranları ters cevap verip agresif,sinirli davranışlar sergiliyor.Nazik ve kibar olması konusunda bir hatırlatma yapılabilir mi?

Dost 22 Saat Önce

Erdal hocann uzun zamandır istediği,arzuladığı,çok çileli yollardan geçip,2 kez başhekim yardımcılığı makamını mecburen terk etmesine rağmen,yılmadan,küsmeden koltuğu tekrar almak için verdiği mücadele alkışı hak ediyor.Ancak hekim olmayan,hekimler arasında kendini ezik hisseden,ego,kibir tavan yapmış,kişilerarası iletişimi çok kötü,argoyu,sokak ağzını güzel kullanan,kadını ötekileştiren,şahsi emelleri için makamının gücünü güzel kullanan yardımcıdan kurtulmadıkça bu makamda uzun soluklu olmayacağıda aşikardır.

Bayan Dr. 21 Saat Önce

Sibelin yanına iki bayan doktor arkadaşımız daha olsaydı çok güzel olacakmış.Arslan abinin idarecilik bilgisini,tecrubesini konuşmaya gerek yok.

Ülkücü 13 Saat Önce

Tuncay tutanak tutularak görevden alınmamış mıydı?Tekrar niye geri getirdiler ki?Adam mı bulamamışlar?

Meraklı 12 Saat Önce

Şu hekim olmayan başhekim yardımcısı için her haberin altına yorum yazan DOST. Çok merak ediyorum acaba kimsin. Kafayı takmışsın belli. :D

YİNE BEN EZİLEN 12 Saat Önce

ADEP HAYA VATAN VE MİLLET İÇİN ÜLKENİN İLERLEMESİ İÇİN ÇALIŞMAK ....VEKİLLERE VE KODOMANLARA DEĞİL....DENETİM TEDBİR ...EKSİĞİ HATAYI KİMSELER GÖRMEDEN GİDERMEK ....HEPSİ BU KADAR

Ameliyathane 11 Saat Önce

Hayırlı olsun Sibel hocam :)

mehmet ali 9 Saat Önce

ne alkışı hak ediyor. makam için oymacılık sanatı icrasımı yoksa 4 tarafı farklı görüntüde algı oluşturmamı?

Fatma 9 Saat Önce

Sibel hocama hayırlı olsun.Bu makama gelmesinde aracı olanlardan da Allah razı olsun.

Hekim 8 Saat Önce

Erdal hocayı geçmişte en yakınındaki çalışma arkadaşları yanliş yönlendirip 2 kez mecburen,kendi iradesi dışında makamdan ayrılmak zorunda bıraktılar.Eskisi gibi toy değil herkesle her şeyi istişare ediyor.Nasihatlere kulak tıkamıyor.Tehlikeyi görüyor önlem alıyor.Hangi iktidar gelirse gelsin vazgeçilmez olup en az 20 yıl bu koltuğu kimseye kaptırmaz.

Sivil Savunma / Afet ve Acil... 7 Saat Önce

Mevzuat gereği olabilecek bir afet ve acil durum esnasında Hastanenin 72 saat boyunca kendi kendine yetebilirliğinin sağlanması gerekmektedir. Bu hem hastane çalışanları hem de Çorum halkı için hayati bir önem arz etmektedir. Afet ve acil durumlara hazırlıklı olmak amacıyla alınacak tedbirlerden birisi olan Örneğin Afet acil durum deposu var mıdır Örneğin taşınabilir jeneratörler var mıdır? yoksa bu eksikliklerin giderilmesi, var ise daha verimli hale getirilmesi için yeni yönetimin elinden gelen gayreti göstermesini temenni ediyoruz.

Akıl fikir 24 Dakika Önce

Hastanenizde sağlık sen sendikasının üyelerini kayırıp, geriye kalanları ötekileştirmeye devam ederseniz personel de vatandaş da bu hastaneden şikayet etmeye devam edecek. Önceki idareden kalma çok ciddi bir kayırılmış zümre var. Çalışanların büyk kısmı rahatsız ama millet kendinden korktuğundan ses çıkartamıyor. Hak ve adalet sadece iki kelime. Hastanede bu iki kelimeden eser yok. Umarım herşey çok güzel olur. Kolaylıklar dilerim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.