habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hastaneye yeni başhekim atandı

SAĞLIK

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Erdal Komut atandı.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Erdal Komut atandı. 

Prof. Dr. Sinan Zehir’in Çorum İl Sağlık Müdürü olarak atanmasının ardından boşalan başhekimlik görevine Komut getirildi. 

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdal Komut, uzun süre başhekim yardımcısı olarak görev yapmıştı.

ERDAL KOMUT KİMDİR?

Eski Başhekim Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Sinan Zehir gibi Trabzonlu olan Doç. Dr. Erdal Komut, memleketi Trabzon'da bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Komut, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi olan Komut, periyodik aralıklarla başhekim olduğu hastanede başhekim yardımcılığı görevinde bulundu.

Yorumlar (17)

mehmet yektaş 3 Gün Önce

tuz koktu artık

Akademisyen 3 Gün Önce

Erdal hocama hayırlı olsun.Uzun zamandır istediği,arzuladığı makama geçte olsa kavuşabildi.Bu makamda uzun yıllar sorunsuz kalabilmek için öncelikle hekim olmayan,hekimler arasında aşağılık kompleksi yaşayan,kibir,eğo tavan yapmış,argoyu ve sokak ağzını güzel kullanan,kadını ötekileştiren,şahşi emelleri için makamın gücünü kullanan,liyakatın ne olduğunu bilmeyen kelime olarak başkalarından duyan yardımcıdan bir an evvel kurtulması gerekir.Yoksa makamında buğün mü yarın mı sırtımdan hançerleneceğim korkusu yaşar.

Ermal zehir 3 Gün Önce

İlin isminin ÇORABZON olarak değişmesini öneriyorum

Salih 3 Gün Önce

Sayın Bashekim Hayırlı olsun.InşAllah hastanenin sorunlarını çözersin.Koltukta oturup izlemessin.Insanlarla gorüşüp fikir alışverisinde bulunursun.Hasta yada hasta yakınına saygılı olmayanları ayiklarsın.Ozellikle temizlik hastane cevresi yollar otoparklar düzenli ve hastane içi hijyen wclerin temizlik ortamını sağlarsın.Calısanlarinda güleryuzlülüğünü sağlarsın.InşAllah diyelim.Olur mu???Bakacaz.

Ultrasyon 3 Gün Önce

Erdal hoca akıllı,zeki ve insan sarrafıdır. Kimin iş yaptığını,kimin iş yapmadığını,kimin kendisi için tehdit unsuru olduğunu çok iyi bilir ve gereğini yapar.

İskilipten 3 Gün Önce

Hayırlı olsun, İskilip Tosya yolu ne zaman yapilacak?

Bekleyin 3 Gün Önce

Erol olçoktan ayrılan doktor sayınız giderek artacaktır emin olun. Daha çok randevusu sırası bekleriz. Birisi yazdıydı dersiniz.

KESTEK 3 Gün Önce

Necla ablayı Başhemşire olarak görmek isteriz.

Vatandaş 3 Gün Önce

Polikliniklerde muayene sırası bulabilecekmiyiz?,Emar, tomografi,ultrasyon,ameliyata kısa zamana gün verilecek mi?Hastane tuvaletleri pislik içinde hijyen sağlanacak mı?Sekreterler,temizlikciler,1.kat danışmadaki adam hastalara nazik ve kibar davranacak mı?Servislerde ve acilde hastalara güler yüzlü davranılacak mı?Sayın Başhekim bunları yapabilecekmisin?

Alim 3 Gün Önce

Koca corumda corumlu bir hoca yokmu? Ne bu Trabzon sevdasi

Bayan Dr. 3 Gün Önce

Hayırlı uğurlu olsun.Başhekim yardımcılığı makamında akademik kadrodan kimse yok.Arslan abi hariç gerisi çoluk çoluk.Bir bayan dr. arkadaşımızı bu makamda görmek isteriz.

İskilipliye 3 Gün Önce

Başhekimin ilk işi iskilip tosya yolunu yapmak olacak sanırim

Gerçek Çorumlu 3 Gün Önce

Çorumlu o kadar yetişmiş insanlara fırsat vermeyen vekillere lanet olsun....

ytd 2 Gün Önce

Böyle ile böylesi yakışır heralde. Memleketin adamı olunca paçasını yırtarlar yabancı olunca bi hayranlık. Kaç pozisyona Trabzonlu atandı bi araştırılsın. Bir de döndür dolaştır aynı adamlar ordan oraya. Aynı tas aynı hamam...

Ameliyathane 2 Gün Önce

Sennur artık yaşlandı.Mahiyetindekilere iş yaptıracak kudretten ve güçten çok uzak.Necla abla bu makamın hakkını layıkıyla yerine getirir.

Kadrolu Temizlikci 2 Gün Önce

Başhekim yardımcıları,kalite destek,idari mali işler,sağlık bakım hizmetler müdürü ve yardımcıları,acil ve tüm servis sorumlularının teker teker değişmesi lazım.Erdal hoca bu revizyonu yapabilirse başarılı olur.Yoksa 2 kez başarısız olup koltuğu mecburen terk etmek zorunda kaldığı gibi bin bir zorlukla kaptığı koltuğu yine tek etmek zorunda kalabilir.

Mustafa 22 Saat Önce

Afet ve acil durumlarda Örneğin bir depremde hastanede kesintisiz hizmetin devamı için alınacak tedbirler planlamalar uygulamalar için neler yapılacak Merakla bekliyoruz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.