habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hastanede vekalet onda

SAĞLIK

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sinan Zehir'in İl Sağlık Müdürü olmasının ardından vekalet Üroloji Uzmanı Dr. Arslan Erkan'a verildi.

MUSTAFA DEMİRER

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sinan Zehir'in İl Sağlık Müdürü olarak görevlendirilmesinin ardından, vekalet görevi aynı zamanda başhekim yardımcısı olan Üroloji Uzmanı Dr. Arslan Erkan'a verildi.

ESKİ HASTANEDE 8 YIL GÖREV YAPMIŞTI

Çorum Devlet Hastanesi'nde 2003-2011 yılları arasında 8 yıl başhekim olarak görev yapan Arslan Erkan, o dönemde sağlık hizmeti alan hastaların memnuniyetsizliğinin yoğunlaşması üzerine görevden alınmıştı.

TOKAT'TAN İSTİFA ETTİ, ANKARA'YA GİTTİ

Erkan, daha sonra Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine getirilmiş, buradan da kısa sürede istifa etmişti. Erkan, Tokat'taki görevinden istifa edince AK Parti Çorum Milletvekili Agah Kafkas'ın Sağlık Bakan Yardımcılığı döneminde bir süre bakanlık emrinde çalışmış, daha sonra yine Çorum'a dönmüştü.

Erkan, işadamı Ahmet Ahlatcı'nın ortağı olduğu Çorum Özel Hastanesi'nde çok kısa dönem başhekimlik görevinde bulunmuş, daha sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Üroloji Uzmanı olarak atanmıştı. Erkan'a, aynı hastanede başhekim yardımcılığı görevi verilmişti.

BAŞHEKİMLİK İÇİN AKADEMİK KADRO

Mevzuat gereği Çorum'da Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne asaleten başhekim olacak ismin akademik kadrodan en az doçent unvanı bulunması gerekiyor.

Yorumlar (9)

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 4 Gün Önce

Çorum itibarsızlaştırılıyor. Bu HÜKÜMET ÇORUM'U sevmedi, sevmiyor, sevmeyecek. Her alan da Çorum ÜVEY evlat muamelesi görmeye devam ediyor. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. Senelerdir Çorum ve Çorum'luları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum ve Çorum'lular da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Dost 4 Gün Önce

Eskiye rağbet olsa Bit pazarına nur yağardı demiş atalarımız. Bu adamlar emekli olmadı mı daha da bu görevlere vekaleten de olsa getiriliyor hayret.

Abdul Samed 3 Gün Önce

Yaş 70 iş bitmiş.Sorunları ne tespit edecek ne de çözecek gücü yok.Siyasetcilerin en kısa zamanda asaleten atamayı yapıp sis bulutlarını ortadan kaldırması gerekir.

Gerçek Çorumlu 3 Gün Önce

Heykelini diktirelim.. aman yenilere fırsat vermeyelim... Çorumlu bı sürü pırıl pırıl yetişmiş insanlara fırsat vermeyelim

mehmet yektaş 3 Gün Önce

Tecrübeli usta...hançer kullanmasını iyi bilir....

Ülkücü Güvenlikci 3 Gün Önce

Tecrübeli bir bürokrat ve yöneticidir.Çalışanı çalışmayanı iyi bilir.Sezarın hakkını Sezara verir.(Ne eksik ne fazla).Yaş 70 iş bitmiş diyene de bir sözüm var.Senin gibi 500 insanı toplasan Aslan Hocanın yarısı etmezsiniz.Çapsız seni.

Önce vatan 3 Gün Önce

Bildiğim hastane personeli sevmez çünkü kaytaranı sevmez hak etmeyene rapor vermez disiplinli idareci olduğu için Evet yaş almış bir dr ama kimseye beni baş hekim Yardımcısı yada baş hekim Vekili yapın demez aksini iddia eden buyursun

Çok lazimdi 3 Gün Önce

Bırakın heri

Hatice 2 Gün Önce

Keşke Arslan bey kalıcı olabilse...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.