habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum'un sağlığını konuştular

SAĞLIK

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sinan Zehir ile bir araya gelerek kapsamlı değerlendirme yaptıklarını duyurdu.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Yusuf Ahlatcı, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek hastanedeki mevcut durum ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

BAŞHEKİM'LE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME

Ahlatcı, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sinan Zehir ile bir araya gelerek hastanenin işleyişi, sağlık hizmetleri ve karşılaşılan zorluklar hakkında kapsamlı bir değerlendirme yaptı.  Ahlatcı, hastanenin sağlık alanındaki önemli rolüne vurgu yaparak, vatandaşların sağlığını ön planda tutan bir sağlık hizmeti sunulmasının önemine dikkat çekti.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Vatandaşların sağlığı, memnuniyeti ve mutluluğunun öncelikli hedefler olduğuna işaret eden Ahlatcı, "Hastanemizin sağlık çalışanları, özverili ve fedakar bir şekilde görevlerini yerine getiriyor. Bu çabalarının takdire şayan olduğunu düşünüyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.

Bu ziyaret, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma ve vatandaş memnuniyetini yükseltme yönündeki çalışmalarımızın bir parçasıdır" dedi.

HASTALARI ZİYARET ETTİ

Ahlatcı, hastaları tek tek ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar (16)

Aslinda olan! 2 Hafta Önce

Biz bu ekiple bi arpa boyu yol alamayiz!

Aslan 2 Hafta Önce

Yusuf bey Çorum a gelmiş ; hoş gelmiş .

Tarafsız 2 Hafta Önce

Kişinin iştir aynası , lafa bakılmaz. Televizyonda reklamları izlediniz çocuklar, iyi geceler. Çorumlular siz uyumaya devam edin

Çorumlu 2 Hafta Önce

Kimi ise aldiracaklar veya hangi kantini kime verecekler kimi gorevde yukseltecekler bi defa su universiteye disaridan gelip akp nin kuyruguna yapisan yonetici bozuntulari Allah goruyo hepinixi sonu geldi

Sağlıkçı 2 Hafta Önce

Hastaneler rezalet durumda. İşi bilen bir tane adam yok. Geçen akşam acile gittik. Ne çalışılacak durum var ne de hasta olunacak .

Hekim 2 Hafta Önce

Ömer abi gibi mesleğin duayenlerinden,devlet tecrübesi yüksek bir kişi dururken ego,kibir tavan yapmış,argo konuşmayı seven,Hekim olmayan,hekimler arasında aşağılık kompleksi yaşayan,bıyığı terlememiş,toy ve tecrübesiz,kendi mesleğinin inceliklerini dahi bilmeyen birisini tüm teamülleri alt üst edip Başhekim Yard.yaptınız.Bu vebal hepinize yeter.

Çalışan 2 Hafta Önce

Mesaiye 9.00 dan sonra gelen çok personel var.Hafta içi ne zaman nöbetimi teslim edip kapalı otoparka aracıma giderken mesaiye yeni gelen bir çok insanla karşılaşıyorum.Sayın Başhekim bunlara yaptırım uygulayacak iradeniz var mı?

Paşa Dayı 2 Hafta Önce

Başhekim Yardımcığı gibi kritik bir makama Tıp Eğitimi almamış,doktor ünvanı olmayan,makamın hakkını yerine veremeyecek birisinin getirilmesinde dahli olanlara dayılık hakkımızı,dava hakkımızı helal etmiyoruz.

Akademisyen 2 Hafta Önce

Sinan da kendisini sırtından hançerleyecek bu şahısla çalışmak istemez ama abileri göndermiş.

Nöbetci 2 Hafta Önce

Servislerde çalışıp hastayla uğraşan,doktorlarla vizit yapanların geç gelme gibi lüksleri yok.Sizin bahsettiğiniz 2.3 katta bilgi işlem,istatistik,satınalma,kalite,eğitim, vs.vs gibi yerlerde olabilir.

mehmet cansız 2 Hafta Önce

Kıymetli ak partili yöneticilerimize gereği gibi davranılıyor hastanemizde....bu yeterli....

Hasta 2 Hafta Önce

Çorum Sağlığını bitirmek için ant içmişler.

Çorum19 2 Hafta Önce

Bu ülkede 10000 hastane de açsan boş millet hastalık hastası olmuş Prof dan aşağısına muayene olmam abi her yıl beleşten 10 mr dan aşağı çektirmem karnım fırlasa acile yığılırım tababeti profdan iyi bilirim vs vs

İstedikten Sonra 2 Hafta Önce

Kart Takip sistemi yok mu?Çıktı alırsın işe kimin zamanında gelip gittiğini kontrol edersin.

Bayatlı 2 Hafta Önce

Sayın Sobacı görevden ayrılalı 11 ay oldu.Sağlık Müdürlüğüne atama yapamadınız.Arifle daha nereye kadar götüreceksiniz?Çorum Sağlığı bitmek üzere.İl müdürlüğü,Şehrin en büyük hastanesinin Başhekim yardımcılığı gibi önem arz eden,kritik makamları, toy,tecrübesiz adamlarla nereye kadar götüreceksiniz?

AMİGO YAŞAR 1 Hafta Önce

Adam bulamadıkları için düşük kapasiteli iş bilmezin birisini bu makama getirdiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.