habercim19.com özgür haber özgür yorum

Başhekim Zehir Sağlık Müdürü 

SAĞLIK

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sinan Zehir, Çorum İl Sağlık Müdürü olarak atandı.

MUSTAFA DEMİRER

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sinan Zehir, Çorum İl Sağlık Müdürü olarak atandı.

ZEHİR, SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ İSTİYORDU

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ikinci kez başhekimlik görevine getirilen Sinan Zehir'in, uzun süredir Sağlık Müdürlüğü görevini talep ettiği konuşuluyordu.

SAĞLIK BAKANLIĞI DÜN AKŞAM ARADI

Sağlık Bakanlığı'nca gerçekleştirilen Çorum il sağlık müdürlüğü ataması dün akşam saatlerinde konunun muhataplarına bildirildi.

BAŞHEKİM ATAMASI DEĞERLENDİRİLECEK

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevine ise hangi ismin atanacağının önümüzdeki günlerde yeni sağlık müdürü ve diğer ilgililer tarafından hep birlikte değerlendirileceği öğrenildi.

İKTİDAR TEMSİLCİLERİ ANLAŞAMIYORDU

Hatırlanacağı üzere Sağlık Müdürlüğü görevini daire başkanı Dr. Arif Pilgir vekaleten yürütüyordu. Çorum'da iktidarın yerel temsilcileri İl Sağlık Müdürü ataması hususunda kendi arasında anlaşamayınca kuruma uzun süredir atama yapılamıyor, bu durum hem merkez hem de ilçelerde sağlık hizmetlerinde idari açıdan aksaklıklar yaşanmasına neden oluyordu.

Yorumlar (17)

Vatandaş 1 Gün Önce

Hayırlı uğurlu olsun, yakışır.

Bak seeen 1 Gün Önce

Menzil tam yol ileri.

mehmet yektaş 1 Gün Önce

Çorumada bu yakışır. Erdal hojamızda başhekim olsun . Ondan sonra seyreyle sen hastaneyi....yatırımlar gelmesi için sadece tırabzanlı yönetici yetmez. Trabzan ilhak etsin bizi. Yakışır...

engin kurt 1 Gün Önce

Çorum siyasetinin bittiği gündür. Çorum'un evladı Arif pilgir hocamı köşeye koydunuz. Tebrik ediyoruz sizi.

ahmet can 1 Gün Önce

başhekimliğe de murat çalbıyık hocamız yakışır

Corum 1 Gün Önce

Bu Trabzonlu da adiyamanciliktan başka ne başarısı var

Bir Dost 1 Gün Önce

Sinan hocanın başarılı olması zor hatta imkansız.Makamını koruyabilmesi,bugün mü yarın mı hançerleneceğim korkusunu yaşamaması için bu ikiliden bir an önce kurtulması lazım.Fazla zamanı yok.

ZY 24 Saat Önce

Geçte olsa verilmiş doğru bir karar. Çok güzel hizmetler yapacağından şüphemiz yok. Ocu bucu gibi yakıştırmaları, geçin bu işleri lütfen. Karakterli, dürüst, devletin menfaatini her daim gözeten bir yönetici.

Çay Ocağı 17 Saat Önce

.....ikilisini Sinan Hoca iyi bilir.Önlemini almıştır.

çorum 15 Saat Önce

Atma ziyaa

Gerçek 14 Saat Önce

Hocaya hayırlı olsun. Hoca başarılı olmak istiyorsa kendi ekibini kurmalıdır. Adım adım yükseldiği müdürlük yolculuğunda kendisine rakip olan ..., herzaman kendisiyle uğraşan .... ve başhekimlik yarışında.... taraf olan .... yollarını ayırmalı. Kendisiyle uyumlu çalışan sendikanın mahir kadrolarını değerlendirmelidir.

Corjmlu 13 Saat Önce

Hastane pislik içinde . Sinan zehir başardı. Çalışan şikayetçi , hasta şikayetçi ,( temizlikçi , güvenlikçi şikayetçi değil) . Başarı buysa heeeeee Cenaaat işi anladim

Md 13 Saat Önce

Zaten bitik olan hastanemizde sağlık konularımızda artık umut da kalmamıştır hepimize hayırlı uğurlu olsun Bu adamı başhekim yapan, il sağlık müdürü yapan buna katkısı olanların da çekeceği ceza büyük Öteki tarafta bütün Çorumlulardan gelecek 7 nesilden hak dilenecekler

Hemşire ve ebeler 12 Saat Önce

Sinan hocam başhekimliği zamanında hep dile getirdiği bir olay vardı. İl sağlık müdürlüğünde görevli tüm ebe ve hemşireleri lütfen hastaneye geri gönderin. Bizim nöbet yükümüzü azaltır gereksiz nöbet parası ödemek zorunda kalmazsınız. İl sağlığın kadroları dolu demekki kendini çevirecek personeli var. Lütfen ebe ve hemşirelerin geçici görevini iptal edin bu bir vebaldi.

ABDUL SAMED 5 Saat Önce

Sinan Hoca ile zaman zaman fikir çatışması yaşasak da büyüğümdür,abimdir.Aramızda kardeşlik hukuku kuralları geçerlidir.

Etki 4 Saat Önce

Bir zamanlar hocayla uğraşan bir başkan vardı şimdi hocayı arabasına kadar uğurlayıp kapısını açıyor. Hoca etkisi diyoruz. Şimdi vitesi geriye takıp son gaz basma zamanı sayın başkan, artık senden büyük müdür var. Hep böyle saygılı ol.

Ülkücü Güvenlikci 3 Saat Önce

Sinan Hoca senin gerçek yüzünü çok iyi biliyor.Yalan söylemek bir meslek,sanat olsaydı bu alanda sen ordinaryus prof.olurdun.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.