habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ahlatcı Başhekim'le görüştü, kapasite artıyor

SAĞLIK

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Başhekim Sinan Zehir'den bilgi aldı.

AK Parti Çorum Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Yusuf Ahlatcı, Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay ile birlikte hastaneye giden Ahlatcı, ziyaret öncesinde Prof. Dr. Başhekim Sinan Zehir, hastane yönetimi ve çalışanlarla bir araya geldi. Başhekim Sinan Zehir’den bilgi alan Ahlatcı, servisleri ziyaret ederek, tedavi gören hastalarla sohbet etti.

HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmaları temennisinde bulundu. Ahlatcı, “Hastanemizde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek hayır dualarını aldık. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar nasip eylesin” dedi.

HASTANENİN KAPASİTESİ ARTACAK

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir ile birlikte sağlık alanında Çorum’a yönelik yapılan çalışmaları değerlendiren Ahlatcı, “Çorum'umuzun sağlık altyapısını güçlendirmek, vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için yoğun çaba harcıyoruz. Yapacağımız yeni yatırımlarla hastanemizin kapasitesini artırarak, vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (14)

Servis Hemşiresi 4 Ay Önce

Bu adam daha önce ilaç hazırlama da değilmiydi?Servise yanlış gelen ilaçları değiştirmek için klinik destek arkadaşımla aşağı indim.Bu beyefendi kimseye sorma gereği hissetmeden,araştırmadan,hemşire arkadaşlar yanlış vermiştir deyip birlikte çalıştığı arkadaşlarına B........K attı.Çalışma arkadaşını satan o makama kendisini getirene biat etmez.Kim bir fazla şey vaat ederse ona satar.

İskilipden gezakiztana 0 biçer... 4 Ay Önce

Hastanemiz kapasitasi ve doktor sağlık perzoneli sayısı ne kadar çok artırılır ise o kadar hizmet alan ve hizmet veren daha memnuniyeti artacaktır.

Salih 4 Ay Önce

Sayın vekilim Bashekime söyleyin de bu ultrason randevu bekleme isini cozsün.yarim saat 1 saat kuyrukta bekliyoruz.2.Hastane iç duvarları asansörleri pislik içinde leke icinde.3.Hastanenin interneti doktor calisma planı calışmiyorHastaneyi arıyoz ulasilamıyo.

Oy yok 4 Ay Önce

Asc nin görev edindiği misyon boş kalmadı:) ahlatçı devraldı.

Gerçek Çorum 4 Ay Önce

Hepsi palavra icraat yok özel hastaneler büyüyor gelir kapısı

Yan Dalcı 4 Ay Önce

toy,bıyığı terlememiş,kibir,ego tavan yapmış,argoyu güzel kullanan,makamın gücünü kendi gücü sanan,kendisini o makama getirenlere biat etmek yerine İstikbalini YENİDEN oluşumlarda arayan,Hekimler arasında Sınıf ve statü farkından dolayı kendini aşağı gören liyakatsızın birini Başhekim Yard.yaptınız.

Başlık 4 Ay Önce

Sanırsın k eksik

Başlık 4 Ay Önce

Sanırsın ki görüşme olmadan olmazmış madem öyle şimdiye kadar neyi beklemiş diyesim geliyor başlığa bakınca

Vatandaş 4 Ay Önce

Hastaya ilgi alaka yok.Polikliniklerde sıra bulamıyoruz.Emar,tomografi,ultrasyon ayrı bir sorun.Lütfen vatandaşın buna benzer sorunlarını çözelim.Saygılar.

Arif 4 Ay Önce

Birde hastaneye habersiz gel vekilim o sekreterler halka ne yaşatıyor gör adamların elinde telefon ellerinde çeç insanlarla resmen dalga geçiyorlar takı doktorlar gelene kadar buna bir önlem alın sizden başka birşey istemiyo çorum halkı olRak

Akademisyen 4 Ay Önce

Sinan ekibinde kendisini yoracak,problem çıkaracak adamları istemez.Siyaseten gücü yetseydi bu makama gelmesine engel olurdu.

Ülkücü Güvenlikçi 4 Ay Önce

Beyaz Meleklere uzanan el kırılır,dil kesilir.

KALFA 4 Ay Önce

Bir sonraki oda başkanlığı seçiminde Erol' u yıkıp koltuğu kapmak için kulis çalışmaları yaptığı herkes tarafından biliniyor.Çapı yetmez.

Öğretmen 4 Ay Önce

Trabzon da yurttan tanırım.Her zaman ön plana çıkmayı kendini göstermeyi sever.Yol arkadaşlarının dikkatli olmasında fayda vardır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.