habercim19.com özgür haber özgür yorum

5 yeni park

SAĞLIK

Çorum Belediyesi, şehrin farklı bölgelerinde 5 yeni parkın yapımına başladı.

Çorum Belediyesi, şehrin farklı bölgelerinde 5 yeni parkın yapımına başladı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Çorum içinde yeşil değil, yeşil içinde bir Çorum” sloganıyla çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi..

Şehrin yeşil dokusunu artırmak ve mahallelerde vatandaşların zaman geçireceği yeni alanları kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Çorum Belediyesi, bu kapsamda şehre yeni parklar kazandıracaklarını vurguladı.

İŞTE O PARKLAR

Tekceviz 37. Sokak’ta 4 bin m2 alanda, Kerebigazi Caddesi’nde 2 bin 640 m2 alanda, Çiftlik Çayırı 33. Sokak’ta 2 bin 530 m2 alanda, Kapaklı 17. Sokak’ta 1000 m2 alanda, Bağcılar 34. Sokak’ta ise 1.470 m2 alanda olmak üzere 5 bölgede toplam 11 bin 640 m2 alana yeni parkların yapımına başladı.

Yeni yapılan parklarda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Çorum içinde yeşil değil, yeşil içinde bir Çorum” sloganıyla çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti.

Başkan Aşgın, "Çorum Belediyesi olarak, şehrimizin yeşil dokusunu güçlendirmek için önemli adımlar atıyoruz. Yapımına başladığımız 5 yeni park, bu vizyonumuzun bir parçasıdır. 'Çorum içinde yeşil değil, yeşil içinde bir Çorum' sloganıyla yola çıktık ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni parklarımızda yeşil alanlar, yürüyüş yolları, oturma alanları ve çocuklarımız için oyun grupları bulunacak. Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Yorumlar (8)

Yakup yücel 4 Ay Önce

Parklara duraklarw 2 ci kez ödenek var ama dere üstünü kapatın çoluk-çocuk giriyor millet çöpünü oraya atıyor diyorum belediye olarak çevre önlemini aldık diyorsunuz daha bu zihniyet ile çok oy kaybedersiniz...

İskilipli 4 Ay Önce

Çorum İskilip arası duble olsun ve bir an önce bitirilmedi vaadler hatıra gelsin

Kemal Balta 4 Ay Önce

Yakup Kral, dere üstü kapatmak uzun zamandır yasak. Senin istemiş olman yeterli değil.

Zübeyde ÇOŞKUN 4 Ay Önce

İhaleleri, doğrudan teminleri, taşero edilen işleri şeffaf bir şekilde ilan etmediğiniz sürece bu hizmetleri devletin parasına çökmek olarak görmeye devam edeceğim. Zaten belediye değil esnaf birliği sanki. Perdecisi, çekirdekçisi aile boyu çökmüş belediyeye. Aşgın figüran.

mr corumlu 4 Ay Önce

corumun her yeri park olmus; kim oturuyor, coğu boş duruyor. eski stadin yerini de park yapmislar, bomboş duruyor.

Uhud camisi parki on yildir yok... 4 Ay Önce

Uhud camisi parki yok

Üvey evlat 4 Ay Önce

Eskiekin bağları çorum un değil,Arif Ersoy dan bu yana vebal altındasınız,yok

Corum 19 4 Ay Önce

Evet uretime yatirim ve katma deger getirecek hareketler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.