habercim19.com özgür haber özgür yorum

Medya ve İletişim görüş alıyor

MEDYA

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Medya ve İletişim Programı sektör temsilcilerinin görüşlerini alıyor.

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Medya ve İletişim Programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Ali Aşır ve Öğr. Gör. Gökhan Şenyurt, MEDEK (Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) Akreditasyon süreci kapsamında yerel basın ve medya sektörünün görüşlerini alıyor.

Habercim19 İmtiyaz Sahibi Mustafa Demirer'i ziyaret eden Medya ve İletişim Programı Öğr. Gör. Ali Aşır ve Öğr. Gör. Gökhan Şenyurt, bu kapsamda sektörün görüş, öneri ve uyarılarını dikkate alarak ders müfredatı içeriğini istişare ediyor.

Yorumlar (2)

Oğuz 5 Gün Önce

Bu işin Piri varsa O da Ali Aşır'dır. Medya sektöründe bilgisi ve heyecanı ile birçok öğrenciye ve hevesli gençlere rehberlik yapmıştır Ali Aşır Hoca. Hürmetler kıymetli Hocam.

Ömer Oğuz TAŞKAN 5 Gün Önce

Sayın Ali Aşır Hocamız medya sektörünün dinamiklerini ve teknolojilerini en etkin şekilde kullanarak Çorum için büyük hizmetler vermiştir ve öğrencilerine en doğru bilgiyi en iyi şekilde iletir, kendisinden zamanında çok bilgiler öğrendim, sağlıklı sıhhatli günler dilerim. Sizlere de hayırlı işler dilerim Mustafa Bey.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.