habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hep birlikte Ankara'dalar

KÜLTÜR

Çorum heyeti Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştiriyor.

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğzuhan Kaya, Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversiteasi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, Ankara'da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret etti. Tarım Bakanı ziyaretinde Rektör Ali Osman Öztürk bulunmadı.

Ziyarete ilişkin paylaşım yapan AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, "Çorumumuz için el birliğiyle gayret gösterip, çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Şehrimizin daha kaliteli bir hizmet alması için taleplerimizin takipçisi olacağız. İlimizde vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet almaları için taleplerimizi kıymetli Bakanımıza ilettik. İlgi ve alakalarından dolayı değerli Bakanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Görüşmelere ilişkin detay bir bilgi aktarılmadı.

Yorumlar (5)

Akıllı Mehmet 3 Ay Önce

Güzel bir tablo, ama yine bakan isterse yapar istemezse oyalar, birşey de yapamazsın.Orda bir Halil İbrahim Aşgın para istemiştir ve istediğini almıştır.

vatandaş 3 Ay Önce

İlimizde ve ilçeler hatta ilçe yollar ondaki sokak hayvanları için çözüm yolu aranmalı.

Çok güzel bir tablo 3 Ay Önce

Şehrin bütün dinamikleri aylık olarak bu şekilde ankara da dolaşıp istedikleri herşeyi koparabilirler

bir bilen 3 Ay Önce

BOŞU BOŞUNA ANKARAYA GİDİPTE PARA HARCAMAYIN. NASIL OLSA GÜCÜNÜZ BİR ŞEYE YETMEZ. SİZİNKİ DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN.

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 3 Ay Önce

Çorum'un siyasi gücü sadece fotoğraf çektirmektir. Çorum da siyasi güç olmadığı için YATIRIMLAR Çorum'un elinden alınıp, siyasi gücü olanların ŞEHİR'lerine yapılmıştır. Amasya, YOZGAT, Çankırı, TOKAT, Samsun vb. gibi komşu ŞEHİR'LERİN siyasi gücü ÇORUM'umuzun elindeki YATIRIMLARI alıp kendi Şehir'lere yaptırmıştır. Yusuf Ahlatçı Türkiye de ki yatırım pastasının kırıntısını bile alamaz. Sadece fotoğraf çektirmekle yetinirler. Çorum sizlerin fotoğraf çektirmenizle hep geri geri gidiyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.