habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum ve İskilip'i böyle gördü

KÜLTÜR

Yeni Şafak Yazarı Yusuf Kaplan, Çorum’u ve İskilip izlenimlerini köşesine taşıdı.

Yeni Şafak Yazarı Yusuf Kaplan, Çorum’da düzenlenen MTO Medeniyet Tasavvuru Okulu Yaz Kampı’na dair izlenimlerini bugün yayınlanan köşesine taşıdı.

Erzurum’a atanan Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ile Çorumlu Obası’nı överek MTO Medeniyet Tasavvuru Okulu programlarına verdikleri desteğe teşekkür etti.

İSKİLİP ZİYARETİNE AYRI PARANTEZ AÇTI

Yeni Şafak Yazarı Yusuf Kaplan, İskilip ziyaretine ayrı bir parantez açtı. İskilipliler’in kaderine terkedilmekten muzdarip olduklarını, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ilçeyi ziyaret ederek yalnızlıklarına son vermesini talep ettiklerini aktardı.

FİKRET KISAR'A ÖZEL TEŞEKKÜR

İskilip’in manevî havasını iliklerine kadar kadar yaşatarak kendilerine rehberlik eden Fikret Kısar ile ev sahipliği yapan Fehmi Yağlı’ya özel teşekkür etti.

Kaplan'ın yazısının tamamı bu linkte: https://www.yenisafak.com/yazarlar/yusuf-kaplan/mto-akademik-yaz-kamplari-entelektuel-ve-akademik-hayatimiza-kalite-cap-ve-ruh-katiyor-4555326

Yorumlar (11)

Iskilipliden 1 Yıl Önce

Iskilip, ne başkasından dinleyerek ne de dışardan bakarak anlaşılır. İskilibi gerçek anlamda tanımak istiyorsanız içinde yaşamanız lazım. Bilmiyorum İskilibi nasıl anlattı gezdiren arkadaşlar sayın yazara. Ancak,yazarın İskilibi tam olarak anlayamadığı getirdiği çözüm teklifinden belli.

Hasan 1 Yıl Önce

İlm ve hilm şehri Iskilip i tanıtan herkese teşekkürler

Iskilipten 1 Yıl Önce

Iskilip'i tabi ovecek cunku orda dedesinin (Atif haini) mezari var.

Ali 1 Yıl Önce

İskilip li kadar başınıza taş düşsün emi

Cahil e cevap 1 Yıl Önce

İskilip te oturdunda ne halt ettin,kuru kuru kavak delde boynuna tak,Ebussuud Efendi yi,Akşemseddin Hazretlerini dışarıdakiler tanıdı,sen hâlâ bağladığım yerdesin,fesat adam.

İskilip li 1 Yıl Önce

İskilip i anarken dikkat et çarpılırsın,işiniz gücünüz gısgançlık,hadi oradan,sen İskilip li olamazsın

İskilip 1 Yıl Önce

Memleketi 50 yılda bu hale getirdiz,sıkılmadan yorum yapıyor,gölge etmeyin başka ihsan istemez. İskilip e osb de yapılacak, Tosya Yoluda tamam mı,

BEKİŞLİ YUSUF 1 Yıl Önce

YUSUF HOCA GERÇEK BİR AKADEMİSYEN SAMİMİ BİR MUMİN ATIF EFENDİYİ HAİN DİYEN KENDİSİ HAİNDİR CENNET MEKAN ATIF HOCAMIZI YAD EDEN YUSUF HOCAMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Doğru 1 Yıl Önce

Yusuf Kaplan Hocam Dini Millî Değerlerimize saygılı Vatansever kişidir

İSMAİL 1 Yıl Önce

Yahudi fötürünü istemediği için mi hain. Allah sana hidayet versin

Ay. 1 Yıl Önce

Hainler hain diyor İskilip’in medârı iftiharına. İçindeki ihanet dışa vurmuş.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.