habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kadın ve Aile Müdürlüğü bu konakta kuruluyor

KADIN

Çorum Belediyesi Velipaşa Konağı Kadın ve Kültür Merkezi kapatılırken, yerine Aile ve Kadın Müdürlüğü kuruluyor.

MUSTAFA DEMİRER

Çorum Belediyesi Velipaşa Konağı Kadın ve Kültür Merkezi kapatılırken, tarihi yapının Belediye Aile ve Kadın Müdürlüğü olarak hizmet vereceği öğrenildi.

Yeni müdürlük binasında tefrişat çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Kadın ve Aile Müdürlüğü ihdasına ilişkin Başkanlık Makamı teklifi daha önceki belediye meclisinde onaylanarak resmileşmişti.

Yorumlar (5)

Oy yok 5 Ay Önce

Tüm kadın kulturler ve kadın emeği çarşısı belediyenin bütçesine zarardır. Sırf AKP kadın kolları uyerini belediye memuru etmek için vasıfsız şartsız ve KÜLTÜRSÜZ kadın memurlar ile doldurdunuz

Helal olsın 5 Ay Önce

Bu başkan geldiğinden bu yana yaptığın en iyi iş bu diyorum. Tabi yol çalışması vs ayrı ama kültür alanında nerde ipe sapa gelmez kişinin yetkili olduğu ve dedikodu yuvası haline gelmiş bu kadın kültür merkezlerinin tamamını kapatırsan sana 1 oyum var Halil İbrahim Bey. Teşekkürler.

haberci 5 Ay Önce

Tefrişat alımı tasarruf tedbirlerine takılır, tabii uyulursa

Sizin eseriniz 5 Ay Önce

Kadın kültür merkezlerinin tamamının kapatılması gerek. Tek vasıfları AKP li olmak olan birbirinden kadınların memur olarak çalıştığı ve en kötüsü içerinde görev alan öğretmen arkadaşlardan daha yüksek maaş aldıkları için havalarindan geçilmeyen binalardir. Kültür ile alakası yoktur eğer hepsi kapatılırsa yorumcu arkadaş gibi bende oyumu AKP ye veririm. Bu konuda başkan beyin ivedi çalışmalarını bekliyorum

YİNE BEN 5 Ay Önce

KAHROLSUN İSRAİL .....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.