habercim19.com özgür haber özgür yorum

Vekillerden tren açıklaması

GÜNDEM

AK Partili Vekiller Ahlatcı ve Kaya, Sungurlu kongresinde hızlı tren açıklaması yaptı.

Kırıkkale-Çorum-Samsun Demiryolu/YHT hattında yaşanan sıcak gelişmeler karşısında uzun süredir sessizliklerini koruyan Çorum'un iki iktidar milletvekili, partilerinin Sungurlu ilçe kongresinde konuştu.

YÜK VE HIZLI TREN 

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, demiryolu projesinin yük taşımacılığı ve hızlı tren şeklinde iki hattan oluştuğunu, Çorum'un Sungurlu ilçesi OSB ve Sungurlu merkezine de istasyon konulacağını söyledi.

ACİL KAMULAŞTIRMA

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya da, Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü'nün Delice-Çorum arasındaki hızlı tren hattı için acele kamulaştırma kararı aldığını, yakında Resmi Gazete'de yayınlanarak söz konusu hattın acele kamulaştırılmasına bir an önce başlanacağını ve ihalesinin en kısa zamanda yapılacağını iddia etti.

Kaya, hızlı tren ve demiryolu iş ve işlemlerinin çok hızlı bir şekilde ilerlediğini ileri sürerek, Sungurlu'nun coğrafi konumu itibariyle önemli bir istasyon noktası olacağını, ayrıca yük treni ile ilgili Sungurlu OSB içine hat verileceğini, yükleme, indirme ve bindirmenin buradan yapılacağını, nakliye maliyetlerini düşüreceklerini kaydetti.

Yorumlar (7)

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 1 Gün Önce

Yalan, yalan, yalan. 2053,2071,2123,2153.2171............ Tarihlerinden bir tanesi olabilir de, olmayabilir de, nasıl olsa Çorum ve Çorum'luları uyutmaktan başka bir şey yaptığınız yok. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. Senelerdir Çorum ve Çorum'luları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum ve Çorum'lular da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

iskilipden 1 Gün Önce

İskilip'de de söz verildi inşAllah Üzüldüm geçen Belediye dönemi boşa geçmiş, Toki 1. etop bitmek üzere 2. etop hazırlığı mevcut, Güneş enerji paneli geliyor. Kanal projesi devam ediyor. İSkilip ÇORUM YOlu için söz verildi. SAYIN VEKİLİMİZİN SÖZÜNE İTİBAR EDİLİR İNŞALLAH BİTİRİLİR İSKİLİP ÇORUM YOLU GELELİM ORGANİZE SANAYİİ VE İSKİLİP TOSYA YOLU müjdesi de bekliyornuz. HAYDİR BASTIR İSKİLİP SAYIN VEKİLLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDER BAŞKANLIĞA SEÇİLEN DEMİRCİ BAŞKANA BAŞARILAR ÇİZİKÇİ BAŞKANA DA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Oy yok 1 Gün Önce

Corum un en başarılı vekili sayın Tahtasiz seçilince AKP li vekilciklerden bir tren veya hava alanı açıklaması bekliyordum.

Masum 1 Gün Önce

Bir tren gecer okuzler bakar

Miralay 12 Saat Önce

Kimin değirmenne su taşıyorsun hepsi aynı Nakarat

YİNE BEN EZİLEN 12 Saat Önce

TREN GELİR DE BİZE ...DAHA KAÇ MİLLETVEKİLİNİ, VEKİL MAAŞIYLA EMEKLİ EDRİZ ..BİLEMİYORUZ...ÇORUM ÇOK ŞANSLI BU KONUDA VEKİLİN ELİ SIKIŞINCA TREN VAR HAVA ALANI HİKAYESİ VAR NE MUTLU ONLARA ÇORUMUN HAZIR BİNLERCE SORUNU VAR

Şakacı 7 Saat Önce

Geçin dalganızı vekiller. Bunu biz hakettik. Sahi bu 600 milletvekili ne işe yarar bilen varmı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.