habercim19.com özgür haber özgür yorum

Valimiz değişti

GÜNDEM

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif  Dağlı, Mülkiye Başmüfettişi-Vali olarak merkeze alınırken, Çorum Valiliği'ne Mülkiye Başmüfettişii Çalgan atandı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre; Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 'Mülkiye Başmüfettişi-Vali' olarak merkeze alınırken, Çorum Valiliği'ne Mülkiye Başmüfettişi Ali Çalgan atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atamalarına göre, 12 ilin valisi mülkiye müfettişi oldu. 16 ildeki valilerin görev yeri değişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Hüdayar Mete Buhara, Erkan Kılıç, Yılmaz Doruk, Erol Karaömeroğlu, Türker Öksüz, Hüseyin Engin Sarıibrahim, Zülkif Dağlı, Yaşar Karadeniz, Alper Tanrısever, Cengiz Ünsal, Enver Ünlü ve Cevdet Atay "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi.

16 İLİN VALİSİ DEĞİŞTİ

Vahdettin Özkan Manisa, Birol Ekici Şırnak, Turan Ergün Artvin, Aydın Baruş Gümüşhane, İbrahim Akın Konya, Önder Bakan Amasya, Ali Çalgan Çorum, Tülay Baydar Bilgihan Burdur, Mehmet Fatih Çiçekli Karaman, Abdullah Erin Isparta, Rahmi Doğan Sakarya, Uğur Turan Kırklareli, Ahmet Karakaya Bitlis, Murat Sefa Demiryürek Kırşehir, Abdulaziz Aydın Bolu ve Naci Aktaş Uşak valisi oldu.

Yorumlar (17)

Çorumlu 23 Saat Önce

Hakkında konuştuğun kişi vali ve şehirde devleti temsil eder. Belediye başkanına benzemez.

Ahmet 24 Saat Önce

Zülkif vali becerikli bir amirdi . 6 yıllık duraklama döneminden sonra bir hareketlilik olmuştu . Çorum a valilik tecrübesi zayıf kişiler gelince zaten zayıf olan siyasi yapı İlimizin işlerini zorlaştırıyor.

İskilip 24 Saat Önce

Soylunun adamları gitmıs

İskilipli 20 Saat Önce

İlçeden gödevden alınıp merkeze çekilen sık sık İskilip e gelen ilçe eski yöneticisi nereye verilmiş, neden sık sık geliyor görev yaptığı ilçeye

Türkiyeli 18 Saat Önce

Bence Zülküf Dağlı bu görevi mükemmel yapıyordu, birilerinin işine gelmedi gibi gözüküyor fakat zaman gösterecek.

Tolga 17 Saat Önce

Bir yıllık süreç hayırlı olsun ziyaretleri, iade-i ziyaretler, toplantılar ile geçti

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 15 Saat Önce

VALİ ZÜLKİF DAĞLI Çorum'a atanalı bir sene oldu. Çorum'a kim bir şeyler yapmak istese hemen gönderiliyor. Senelerdir söylüyorum, Çorum'umuz itibarsızlaştırılıyor. Bu HÜKÜMET ÇORUM'U sevmedi, sevmiyor, sevmeyecek. Çorum'umuza yağmurlu hava da su vermezler. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. Senelerdir Çorum ve Çorum'luları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum ve Çorum'lular da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

M&B 15 Saat Önce

DARISI BELEDİYE BAŞKANI OLAN ŞAHSİYETE

Ülkeci 14 Saat Önce

İnşAllah apaçilerle mücadele artarak devam eder. Araçlarının arkasında koca koca hoparlörlerle bangır bangır sokaklarda dolaşanları nedense sadece vatandaş görüyor. Umarız sayın valimiz olaya el atar. Çorum'a Hayırlı Olsun.

BİRBİLEN 13 Saat Önce

Sayın Vali 1 yıllık süreçte iyi işler yapmış olabilir ancak şunu söyler şunu bilirim emniyet açısından gerçekten sıkıntılı bir zamandı suç oranlarına bakıldığında daha iyi anlaşılır.

M B denen danaya 13 Saat Önce

Belediye başkanı kadar taş düşsün kafana

Oy yok 12 Saat Önce

Yeni valimiz büyük bir guven verdi. Çok doğru karar olmuş şimdiden çok sevindim. Hayırlı olsun sayın valim

EROL ADEM 11 Saat Önce

İskilip e bir faydası olucak idi Erken gitti Valimiz.

Çorumsuz 11 Saat Önce

Sokak düğünlerinin ve havaifişeklerin yasaklanması, sıkı takibat ve devriye, trafikteki magandaların (aşırı hız, yüksek sesli müzik, hatalı park, hatalı dönüş vs) önünün alınmasına dair ilk icraatlerini heyacanla bekliyorum...

DEVLET YÖNETİMİ CİDDİYET... 9 Saat Önce

Devlette liyakat esastır. Ciddiyet ve süreklilik arzeder. 1 YILLIK VALİ NEDEN DEĞİŞTİRİLİR ?! Üstelik liyakatli, becerikli ve SON valiler içinde en iyisiydi. Kimin damarına bastı, her kimin olmayacak işine onay vermemiş acaba. Bu işin başka lamı cimi yok. Başka yorumda gereksizdir. KUL HAKKIM VARSA Kİ MUTLALA VAR. Vatandaşın hakkı bunlara yaramaz, yaramaz, NOKTA.

Alper Altay 8 Saat Önce

Emniyet döneminden sıkılı bir dönem ise neden giden vali ve emniyet müdürü dönemini sorgulamıyorsun. O dönemden bu döneme bir enkaz aldı bu ilin valisi, emniyet müdürü. Göreve geldiklerinde ellerinde patlamaya hazır bir el bombası değil, patlamış bir bomba buldular her taraf dağılmıştı. Klavye başından eleştirmek kolay, bir iki kelamda geçmiş dönemi bir eleştir bakalım görelim

Akıllı Memed 7 Saat Önce

"Düzelür beee" diyeceğim de, umudum yok. Vali beyle ilgili yorum yapmıyorum. Ama gerek vali gerek kaymakam 4-5 yıl atandığı yerde görevde kalmalı. Zaten 6 ayı hayırlı olsun ziyaretiyle geçiyor, orayı tanıması kolları sıvaması işe koyulması 1-2 yılı buluyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.