habercim19.com özgür haber özgür yorum

Trafiğe 1 Mayıs tedbiri

GÜNDEM

Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs nedeniyle bazı güzargahları trafiğe kapatıyor.

Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs nedeniyle belirli güzergahlarda trafik tedbiri alınacağını açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre, 01 Mayıs 2018 günü yapılacak olan kutlamalarla ilgili olarak trafik tedbirleri kapsamında Çorum merkezinde bulunan araç sahibi-sürücüsü vatandaşlar trafik güvenliğinin sağlanmasına katkıda bulunarak mağduriyet yaşamamaları için aşağıda belirtildiği şekilde hareket etmeleri gerekiyor.

Bahabey Caddesi üzeri Migros Kavşağı ile Bahabey Kavşağı arasında kalan kısım ve Gazi Caddesi üzeri Stat Kavşağı, Valilik Kavşağı, Saat Kulesi’ne kadar olan bölüm Saat Kulesi Hürriyet Meydanı’na kadar olan kısım ile İnönü Caddesi üzeri Anitta Kavşağı, Garanti Kavşağı, Saat Kulesi Hürriyet Meydanı’na kadar olan yollar 01 Mayıs 2018 günü saat: 07.00’den itibaren her iki yönde taşıt trafiğine kapalı olacağından geçiş yapmak isteyen araç sürücüleri alternatif yolları kullanabilirler.

Yukarıda belirtilen yerlere araçlarını park eden vatandaşların araçları çekici marifetiyle İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası karşısında yer alan fuar alanı açık park alanına çekilecek. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için belirtilen gün ve saatlerde alınan tedbirlere uygun davranarak güvenlik kuvvetlerine yardımcı olmaları rica edildi.

Yorumlar (2)

Ali 6 Yıl Önce

Bu kadar çile olur mu . Birde ne zaman bitecek ucu zçık

Vatandas 6 Yıl Önce

Corum bu konuda cok geri kaldi kapatılan yollar şehrin ana yolları buraları kapatarak trafiği felç ediyorsunuz 4 5 sendika çıkıp goy goy yapsin diye buu halka bu eziyet niye biz gerçek işçiler yine işimizdeyim bayram yine memura

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.