habercim19.com özgür haber özgür yorum

'Şu hale bakın' dedi, ölüm cezası istedi

GÜNDEM

YRP Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Mehmet Aşıla TBMM'de konuştu, Türkiye'de idam cezasının yeniden getirilmesini istedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Mehmet Aşıla, dün TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alarak, Türkiye'de idam cezasının yeniden getirilmesini istedi.

Aşıla, yaptığı konuşmada şöyle dedi:

'BU SAPIKLARIN YAPTIĞI YANINA KÂR KALMAMALIDIR'

"Şu hale bakın. Hiçkimse çocuğunu, hanımını, kızını, annesini yalnız sokağa yalnız çıkarmak istemiyor. Tecavüzcüler, tacizciler, kapkaçlar, saldırılar, cinayetler almış başını gidiyor. Bu ülke de bakanların, milletvekillerinin dokunulmazlığı var ama en çok korunması gereken hanımlara ve çocuklara maalesefe herkes dokunuyor. Böyle adaletsizlik olmaz. En acısı da bu dokunanların yaptığı yanına kâr kalıyor.

'BIRAKIN ŞU AB TAKINTISINI, BİR KERE DE KENDİMİZ OLALIM'

Eğer siz bu sapıkların hak ettikleri cezaları devlet olarak vermezseniz onlara cezaevindeki hükümlüler veriyor. Efendim ölüm cezası olmazsa bizi Avrupa Birliği'ne almazlar. Ya Allah aşkına bir kerecik kendimiz olalım. Bırakın şu Avrupa Birliği takıntısını. Bir kere de kendi inancımıza, değerlerimize uygun davranalım. İdam cezasını yeniden getirelim diyor teşekkür ediyorum."

Yorumlar (8)

Adnan cıdık 2 Gün Önce

Brau mehmet vekilim idam cezası kesinlikle gelmeli. Istanbul sözleşmesi kesinlikle tamamen kalkmalı

İsmail 2 Gün Önce

Dindar ve kindar nesil yetiştirecem diye eğitimi mahvettiler yetişen nesil de bu en basit Bi olay demin önümde Bi araba gidiyor kus serisi önce camdan sigara paketini atı sonra kulluğu boşalttı sonra yediği meyvenin kabuklarını attı hanım şunlara Bi korna çal ikamet dedi cevabim canınızı susadın oldu ışıkta baktım 25 yaşlarında iki genç kirli sakal yılışık bir gülümseme ile bakıyorlar memleketi bu hale getirenler eserleriyle gurur duysun

Hüsam 2 Gün Önce

Adamsın

Batandaş 1 Gün Önce

Bu iktidarın derdi adalet olmadı ki bu iktidarın derdi sadece rant oldu. Emeklinin peşine düştü nasıl daha da yaşamayacak haline getirebilirim diye.

YİNE BEN EZİLEN 1 Gün Önce

YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE KİM İDAMI GETİRİRSE OYUM ONA ....HAİN KATİL IRZ DÜŞMANI GÖRMEKTEN VE BESLEMEKTEN SE BIRAKIN KEDİMİZİ KÖPEĞİMİZİ BESLEYELİM....

AKABE AKABE 17 Saat Önce

Siz yolsuzluğu,yoksullugu,usulsuzlugu bitirmeden idam gelse ne olur. Milleti bitirmişsiniz. Birde idam gelsin diyorsunuz.Ezbere idam getirmek temel sorunları bitirmek,çözmek yerine Kendinilerini şimdide tanri yerine koyan bir anlayis ,zihniyet bu ülkeye AKABEDEN daha büyük zarar verir. İran, Arabistan kafası kendi ülkelerine nasıl bir adalet getirdiki Türkiye ye getirecek. 1980 öncesi idam vardı yinede kısır siyasetçiler yüzünden 1960,1970,1980 de millet birbirini yedi. Ülke bir çok şeyini kaybetti. Askeri vesayet ve demokrasi naraları atan siyasetin derdi ,amacı hiçbir zaman adalet olmadı ki, sadece adaletsizliklerine, yolsuzluklarinin kontrol edilmemesi. Ben yaptım oldu anlayışının egemen olması için çalıştı. Sn YRP VEKİLİ AŞILADA ezbere konuşup dostlar alışverişte görsün diye idam getirmiş. İdam önce bu ülkenin adaletini, saglikligini, eğitimini, hırsızlık, yolsuzluk yapan poltikacilarina gelecek ki nesil bozulmasın. Bal tutan parmağını yalar, devletin malı deniz yemeyen keriz. Çalıyor ama çalışıyor, Yok iyi kemalist, yok iyi imamhatipli, yok iyi fetocu, yok iyi milliyetçi diye diye milletin kanını, huzurunu emen bir anlayışla ülkemi yönetilir. İnsanmi değil mi, Adaletlimi, Emanete sahip cikarmi, bilgilimi bizene adının ne olduğunun. Politikacıların hepsi kendi yarattiklari dogmalar ve tabutlar yaratarak milletede buna inanıp kotuluklerine ortak etmekten başka ne işe yarıyor.

İDAM HAKTIR. Helal 23 Saat Önce

Çorumlu vekilimizi tebrik ederim. İdam haktır. Helal olsun

YİNE BEN EZİLEN 2 Saat Önce

TOPLUMUN İSTEĞİ BU DUR REFERANDUM İSTİYORUZ BU HAİNLER İLE BİZ BİR ADIM İLERİ GİDEMEYİZ....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.