habercim19.com özgür haber özgür yorum

Sevgi evlerinin başarılı çocukları ödüllendirildi

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan ve eğitim yılının ilk yarısında başaralı olan öğrenciler ödüllendirildi.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan ve eğitim yılının ilk yarısında başaralı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Sevgi evleri yetiştirme yurdu konferans salonunda düzenlenen törene ASPB İl Müdürü Ali Dinçer Kurum Müdürü Ömer Pehlivan ,öğretmenler ve personelin katılımıyla ,teşekkür ve takdir alan öğrencilere çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

ASPB İl Müdürü Ali Dinçer Bir dönemi geride bırakan çocuklara hayata daha donanımlı ve hazır olmaları için çalışmaları gerektiğini çağımızın eğitim çağı olduğunu hayatımızda cehalete yer olmadığını söyledi. Hz Ali'nin “ Gerçek yetimin ana babadan yoksun olan değil ahlak ve edepten yoksun olduğunu” söyleyen ASPB İl Müdürü Ali Dinçer çocuklara vatanını ve milletini seven birer birey olmaları gerektiğini söyledi. Karne notu başarılı olan öğrencileri tebrik ederek, zayıf olanları da üzülmemeleri konusunda teselli eden Dinçer , ikinci dönemde öğrencilerin daha başarılı olmaları için çalışmaları gerektiğini belirtti.

Programda konuşan Kuruluş müdürü Ömer Pehlivan, programa teşrif eden il müdürümüz Ali Dinçer'e teşekkürlerini ilettikden sonra maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Vali Ahmet Kara olmak üzere tüm devlet erkanlarına ve vatandaşlara teşekkürü bir borç bildiğini söyledi. 2015-2016 eğitim öğretim döneminin ilk yarısında karnelerini teşekkür ve takdir belgeleriyle süsleyen öğrencileri gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Öğrencilerin gösterdiği başarının artarak devam etmesi temennisinde bulunan Pehlivan, "Tüm öğrencilerimizi üniversite ile buluşturmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimizin başarısı aynı zamanda ekip ruhunun bir yansımasıdır. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm personele bu başarıdan dolayı teşekkür eder öğrencilerimizin de başarılarının devamını dilerim" dedi.

Program, başarılı öğrenciler ve çalışanlara takdim edilen hediyelerden sonra il müdürü, kuruluş müdürü , öğretmenler , personelle ve çocuklarla birlikte pasta kesimi çiğ köfte ve tatlı ikramıyla sona erdi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.