habercim19.com özgür haber özgür yorum

PEKOM inşaatında inceleme

GÜNDEM

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, Samsun yolu üzerinde yapımı devam eden Çorum Polis Kongre ve Eğitim Merkezi inşaatını inceledi.

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, Samsun yolu üzerinde yapımı devam eden Çorum Polis Kongre ve Eğitim Merkezi (PEKOM) inşaatında incelemelerde bulundu.

Bazı il yönetim kurulu üyeleri ve Emniyet Müdürü Arif Pehlivan ile birlikte kentte yapımı devam eden Polis Kongre ve Eğitim Merkezi (PEKOM) inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi alan Günay, PEKOM'unun ilimize kazandırılmasında desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar (7)

Komik 3 Gün Önce

Akp il baskani neyini inceliyor merak ediyorum. Cebinden mi yaptiriyor, 1 kurus para mi koymus ????

Mazlum 3 Gün Önce

Kaç yıldır yapılıyor yapıldı yılan hikayesi. Polis okulu Akif Gülle sayesinde de Merzifona gitti. Bilmem kaçıncı mezununu verdi. Daha eğitim merkezi yapılacak mış. Uyu çorum devam et uyumaya

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 2 Gün Önce

İnşAllah bitirilir açılır. Çorum da ki diğer yarım kalan yatırımlar gibi Çorum POLİS Eğitim ve Kongre Merkezi de yarım bırakılıp, kaderine terk edilmez. Ya da açılışı yılan hikayesine dönmez. GÖRECEĞİZ......

Şaşırmıyorum 2 Gün Önce

AKP saat kulesinde poz verse :) seçmeni yine oy verir. O yüzden AKP li olmayan kişiler sırf vekil olmak için bıyık bırakıp particilik oynar ve seçimlerde vekilliğe oynar.

Mehmet 2 Gün Önce

Tosya İskilip yolu. BEkliyor NE OLUR Başlasın hani yapılacaktı organize sanayii de bir gelişme ne var

Oy yok 2 Gün Önce

Çürümüş temel önünde polis okulu sözü veren il başkanına sadece Çürümüş beyinler inanır

çorumlu 2 Gün Önce

kongre merkezi istemiyoruz okul istiyoruz....zügürt ağa filmini geçtik...o film bile sağa çekti dörtlüyü yaktı.........

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.